Nya fransar & namnringar

Igår var världens bästa Bonnie hemma hos mig och fixade mina fransar.. Det blev så fint! Så skönt att slippa måla dem, de är bara sååå fina nu. Gå in på Www.bybonnie.se så ser ni lite mer hur hon jobbar…;) Var rädd för att mina egna skulle gå av men det har funkar kalas, så nu gör jag en påfyllning..

Alessio har fått en miniPad, har har länge velat ha en och har minsann jobbat ihop till stora delar av den. Nu var det dags för honom att äntligen få den. Han har hjälp till i trädgården nu senast och räfsat upp den klippta häcken, det blev 9 säckar!!!! Jag tycker det är bra att barnen får lära sig att de inte bara kan peka på det de vill ha. Utan då får man hjälpa till lite först. Hur gör ni? Har ni något system hemma? Vi har sedan något år tillbaka kört med “guldstjärnor”. Att om de gör något bra eller hjälper till så får de en guldstjärna, när de har 10 st så kan de inom rimliga gränser få köpa något de vill ha. Tex ett nytt spel, fotbollskort el liknande.
Tycker det här systemet funkar bra för oss!

Har beställt nya ringar med mina älsklingars namn på… ;)) såå fina!! Även halsband med deras namn på.

Jag älskar dem!!!

20130819-205803.jpg

20130819-205811.jpg

20130819-205832.jpg

20130819-205839.jpg

20130819-205844.jpg

20130820-101958.jpg

20130820-102003.jpg

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Ska beställa ringar till morsdag present. Undrar vad för teckensnitt du har då det e mkt snyggt. Det e svårt o se på inovas sida. Tack för hjälpen!

 2. M skriver:

  Hej!
  Våra barn har tre sysslor om dagen varje dag t.ex. Plocka ur diskmaskinen, städa skohyllan, duka och vika tvätt. De sysslorna samt att sköta sina rum gör de utan att få extra pengar. Gör de uppgifter utöver det kan de få en extra peng. Vi har bra med pengar och kan egentligen köpa det mesta till våra barn men just prylar får de när de fyller år eller jul alt. Att de tar sparpengar. Däremot sponsrar vi med många tusenlappar per år så de kan hålla på med de idrotter de vill utan motprestation. De gäller även t.ex. Cykel. Jag vill att de ska lära sig att hjälpa till utan att få något men också att det kan löna sig att göra mer än det förväntade. Mina barn har nu precis börjat 1:an och 3:an.

  1. Det känns ganska likt vårt system, de måste självklart ställa av tallrikar efter maten osv. Håller med, vissa saker måste de kunna hjälpa till utan motprestation…

 3. Så fina, tack för tipset, precis vad jag önskat mej, har beställt en ring med alla 4 barns namn i ett ord, runt hela,,,

  Susan

 4. Maria skriver:

  Hej Charlotte! Grattis till er lille prins!! Jag måste få fråga om fransarna. Jag gjorde förlänging första gången i juni och fyllde på i juli. Har nu en ny tid i augusti och det är verkligen på tiden om du förstår vad jag menar… ;-) Men nu ser jag mina egna fransar rejält och de är mycket kortare än förut. :-( Jag är jätte rädd att förlängningen sliter på dem och hur det kommer se ut den dagen jag vill ta en paus. Jag gör mina på Östermalm hos en jätte duktig tjej så jag har kollat upp salongen ordentligt innan…men detta kanske är individuellt hur mkt de slits? Hur länge har du gjort förlänging och om du tagit ett uppehåll hur såg dina egna ut då?
  kram på dig/M

  1. Jag testade för månfa år sedan och upplevde att det blev precis som du. Nu vet jag inte än…. Men en tjej som gör fransar har skrivit ett bra och intressant inlägg på mitt instagram under fransförlägningsbilden ( LaPerrelli). Läs det om du känner dig lite nojjig.

 5. Fina smycken, men… tyvärr är de endast silverPLÄTERADE vilket innebär att de blir missfärgade ganska fort då den underliggande metallen kommer fram.

  Ha det fint!

  1. Hej Sara E
   Ringarna som Charlotte har är gjorda i rostfritt stål och kommer inte att bli missfärgade och halsbandet är gjort i äkta silver. :) Med Vänliga Hälsningar
   Marie – Inova Design
   http://www.inovadesign.se

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..