Tack!

Stort tack Johanna och resten av mina fina kollegor på Damernas värld för fina blomman när Adrian kom och även för den mysiga hösttröjan till honom. Bloggandet går bra och ni blir fler och fler som läser och det tackar jag såklart alla er för oxå.

Om ni har några önskemål om ämne ni vill jag ska blogga om, bring it on!! Jag ska försöka tillgodose så mycket jag kan.

Kärlek!

20130814-134230.jpg

20130814-134252.jpg

20130814-134258.jpg

 1. Hej
  Jag såg att du la upp en bild på nån bild med Michael Jackson. jag undrar var du fick tag på en sån och vad det är?
  Med vänlig hälsning Victoria
  http://www.bakeandbooks.blogg.se

 2. Jag vill läsa om din karriär, kommande planer, länkar till låtar som aldrig kom med på skivan etc.

 3. Är, liksom du, nybliven mamma. Har en son på tre sedan tidigare och att få tiden att räcka till träning är svårare denna gång. Läser gärna om tips för träning och kost när man ska komma tillbaka till sin gamla form (eller ännu bättre form helst) :-)

 4. Angående orkidéer så kan du plocka bort pinnen och låta den blomma fritt, de är så den växer i naturen. De enda du ska tänka på är att blomman kommer att kräva mer utrymme. Är du rädd att den ska knäckas så kan du stötta med en liten pinne som inte syns lika mycket som de långa man får i från blomsteraffären.

  Grattis till fina Adrian!

  Kram från Linda

 5. Jag skulle gärna vilka läsa mer vad du tycker om smink och hudvård, olika produkter. Sånt du använder eller har testat och vad du tycker om det. Eftersom jag är väääldigt intresserad av sånt :) Du gör det då och då men jag ser gärna fler såna inlägg. Skulle vara jättekul att t ex få se din privata “badrumshylla” typ. Bara ett önskemål :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..