Tack!

Anders och jag vill bara tacka för alla blommor, för alla gratulationer här på bloggen/ Twitter/ Instagram. Det betyder massor för oss och vi läser allt❤ stort stort tack. Vi har legat kvar på BB ett dygn och mår väldigt bra.
Ikväll åker vi hem och sover i vår säng första gången.
Mormor & Morfar, mina killar och syrran med barn var här en snabbis och hälsade på nya underverket. Alla är glada och vi känner en otrolig tacksamhet för att vi fått vara med om det här och för att det gick så bra. Vilken gåva barn är. Jag är så lycklig som för tredje gången fått uppleva detta fullkomliga mirakel… Tårarna finns nära till hands och man känner sig bara sååå lyckligt lottad!

20130731-160252.jpg

20130731-160258.jpg

 1. ia skriver:

  Heja Charlotte!
  jag är så impad av dig att du orkar, både fysiskt och psykiskt. En annan har ju legat som en svettig blöt fläck i soffan med sina gigant-tuttar och känt sig förvirrad, alla tre gångerna ;-)

  Stort Grattis till lillfisen och jag instämmer med majoriteten av föregående skribenter – skit i vad “desomtyckersigvetabäst” tycker.
  Du och Anders har ordnat det så bra för er nya familjemedlem som ni kan, precis som de allre flesta föräldrar gör. Och jag förmodar att lilleman är med pappa medans du står på scenen och inte ligger ensam, våt, hungrig och kall i nåt dike *ironin dryper*.

  You go girl!

 2. Pia skriver:

  Charlotte och Anders! Jag gratulerar er till er fina skatt!=) Det var väl ett jädrans babbel om hur detta nu ska gå med turnen i komb. med nyfödd bebis… Skit i vad de säger.. Speciellt hon Maria.. suck!!
  Eran son får det perfekt i husbilen, och om du nu vill sjunga i kombination, så är ju det bara toppen!! Sonen har ju en fin och närvarande PAPPA som är med hela tiden oxå!! DETTA FIXAR NI GALANT!! JAG E ÖVERTYGAD OM DET!=) LYCKA TILL MED DET NYA LIVET!! Var rädda om varandra. Tusen kramar/ Pia

 3. Lotta skriver:

  Kom också precis från Svaneholm, det var magiskt! Tacka alla för en underbar show :)

 4. Sofia skriver:

  Tack för en fantastisk kväll på svaneholm!! Ni är fantastiska!!!❤❤
  Och du är makalöst bra!! Såg en skymt av Anders och vagnen

 5. Maria skriver:

  Tack för en fantastisk show på Svaneholm! Såg er komma körande i er husbil…måste vara skönt att kunna dra sig undan trots all uppståndelse. Lycka till er alla!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..