Lysekil på turneplanen!

Så här såg det ut under dagen och under kvällens föreställning i Lysekil!

Vi grillade en fantastiskt god röding till Lunch.

Hela gänget samlat!

 

Vår fina publik..:)

 1. Anja skriver:

  Charlotte!
  Grattis till sonen, men lugna ned dig och var hemma och ta hand om din son! Annars finns risk att både du och han blir sjuka.
  Jag ber om Guds beskydd för dig och din familj.

 2. Maria skriver:

  Har inte sett er show tyvärr, men ni ser ut att ha det fantastiskt kul ihop hela gänget! Är mycket imponerad av hur mycket ork du har som höggravid! Jag själv är gravid och ska ha i början av september och jag orkar knappt ta mig utanför huset:) Stor kram och lycka till med förlossningen.
  Gud så mysigt, snart har du bebis i din famn<3

 3. Hej Charlotte! Min mamma satt bredvid dig en stund på diggiloo igår, och hon sa att du hade en parfym som doftade helt fantastiskt. Mamma hade inte känt en godare doft sa hon :)
  Du skulle inte kunna berätta vilken doft du hade igår?.. så kan jag köpa den i present till mamma :)
  Med vänlig hälsning,
  Jenny Karlsson

  1. Nina skriver:

   underbart :)

 4. Tusen tack för en fantastisk show igår!! Vilken familjefest och vilken energi du har människa!! Bara alla klädbyten i ditt tillstånd måste ju vara som att bestiga Mt Everest :) Är mäkta imponerad av dig! Din Anders var väldigt trevlig och verkar vara en sympatisk kille. Lycka till med bebisen och framtiden. Varma kramar till er alla!

 5. molly skriver:

  Alla föreställningar är så fina. Men varför finns det inga bilder från Borgholm. Var det ingen föreställning där? Men det var ju med i programmet. Nu kommer snart babyn Charlott. Det blir skönt för Dig. Ta inte ut Dig för mycket utan att Du har krafter kvar när det väl är dags. Lycka till!

  1. molly skriver:

   Vad hade Du tänkt svara Charlotte. Du har lämnat en tom ruta.

   1. Ah… Jag lägger inte upp bilder från precis alla gig, det ser nästan likadant ut scenmässigt. Det är därför. Det är inte heller alltid någon plåtar….

  1. molly skriver:

   Jag förstår. Det hade bara varit trevligt att se lite därifrån eftersom jag bor i de trakterna. Tyvärr hade jag inte möjlighet att gå på föreställningen.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..