Fix dag!

Nu åker vi igen…;)
Denna gången mot Gotland.. Imorgon ska vi göra Kneipbyn, vattenland för hela slanten. Sedan är det ju dags för Diggiloo såklart.
Vi kom hem imorse och jag haft en hektisk dag, Anders har haft möten, jag slog av en bit av en tand igår så jag hade tandläkartid och har även hunnit med en Fransförlägning. Duktiga Bonnie fixade till mig..så skönt att skippa måla fransarna nu på sommaren. Behöver ni hjälp med Fransförlägning, brudmakeup el håruppsättning för er stora dag så jan ni höra av er till Bonnie.
Www.bybonnie.se
Info@bybonnie.se
070-7495110.

20130722-180618.jpg

  1. Är Tom Fords ögonskuggor att rekomendera? Ska till London i helgen och ser fram emot att köpa lite smink :-) har du nåt tips om man är lite nervig inför att flyga? Hobbas den lille vill titta ut snart :-D kram!

  2. Mötte er gåendes i hamnen i Visby idag, du såg väldigt fräsch ut. Tyvärr kan vi inte se Diggiloo eftersom vår två veckors vistelse slutar just idag.

  3. chris skriver:

    Charlotte, jag tror att du får barn idag känns som 24 juli blir en mycket bra dag!

  4. Lotta skriver:

    Det blåser ju så mycket nu… var båtresan ok? Ha det gott och Lycka till!

  5. Vill att baby kommer nu innan jag reser bort i två veckor. Kanske jag inte har Wifi så jag kan följa bloggen. Hur som helst Lycka Till.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..