ANNONS

Storforsen

/

i Onsdags var vi i Storforsen och jag hade med mig min riktiga kamera så att vi kunde ta lite fina bilder på miljön. Det är ju så otroligt vackert. Anders hjälper inte bara till att köra husbilen, han är verkligen mitt fulla stöd och det är fantastiskt att kunna ha med sina nära och kära på det här sättet. Det är galet roligt och det känns som vi är på en enda lång semester och samtidigt får jag göra det jag älskar…sjunga på kvällarna. Det skulle inte kunna vara bättre. Anders har passat på att roa sig med att ta en massa fina bilder på oss, både på scenen och backstage. Så här får ni en inblick i hur vi hade det….:)

Hela Diggiloo gänget samlat!!

Butta under soundscheck

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00