Storforsen

i Onsdags var vi i Storforsen och jag hade med mig min riktiga kamera så att vi kunde ta lite fina bilder på miljön. Det är ju så otroligt vackert. Anders hjälper inte bara till att köra husbilen, han är verkligen mitt fulla stöd och det är fantastiskt att kunna ha med sina nära och kära på det här sättet. Det är galet roligt och det känns som vi är på en enda lång semester och samtidigt får jag göra det jag älskar…sjunga på kvällarna. Det skulle inte kunna vara bättre. Anders har passat på att roa sig med att ta en massa fina bilder på oss, både på scenen och backstage. Så här får ni en inblick i hur vi hade det….:)

Hela Diggiloo gänget samlat!!

Butta under soundscheck

 

 1. Lillo skriver:

  O, jisses, vissa har förmånen att vara vackra som huldror, ser jag!

  Tack också för din positiva ton och glädjespridande text på din blogg.
  Det finns så många “kändisar” som är negativa och klagande, så de sänker humöret på en direkt.
  Och – så finns det “kändisar” som du, som inspirerar och sprider glädje och positivism.
  Tack för det!

 2. Såg er i storforsen, fantastiskt bra show. Roligt att se så fina bilder därifrån. Mäktigt när du stod på klippan och sjöng, kunde inte rikigt släppa dig med blicken när du skulle gå tillbaka efter det numret, var så rädd du skulle ramla, kan inte vara lätt att balansera i långklänning med stor mage på klippor;-) Alla artister gjorde en enorm insats men jag måste säga att det var otroligt mäktigt med trumpetsolot, blev allt lite gåshud på armarna. Lycka till med bebisen när det är dax:-)

 3. Vad är det för märke på din bäriga kofta? Så snygg.

 4. Anki skriver:

  Åh, vilka härliga bilder och både så fint och mysigt ni hade det i Storforsen.
  Förstår att detta måste vara det optimala sättet för dig att kombinera familj, semester och arbete denna sommar. Lycka till med er resa genom landet!

  Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..