ANNONS

Dalhalla i sin vackraste skrud!

/

Dalhalla i sin vackraste skrud! Vi har inte haft regn en enda föreställning i år, helt otroligt!!! Fint väder varje dag, så skönt och allt blir så mycket enklare. Förra året var det gummistövlar på hela tiden och dyngsura scenkläder och kladdiga, jordiga kablar…tvi.

Igår kväll var vi i Dalhalla och det är lika magiskt som Storforsen….detta gröna vattnet som omringar scenen. David och Per freakade ur under gigget och slängde sig i vattnet under Rocken! Det blev en bakåtvolt för David:))

Jag blev inrodd v Patrik Krall i en eka, så vackert. Till Air av Bach som jag gör i andra akten. Magnus Johansson stod på taket och spelade Nessum Dorma…det var en speciell kväll och jag är så lycklig som har vääärldens bästa jobb!!

Nu sitter vi i husbilen..(igen) och rullar mot =-viken där vi ska ska köra ikväll. Vi har handlat en massa god mat och ska grilla när vi kommer fram…riktigt skönt campingliv det här. Trodde nog inte jag skulle digga det å mycket som jag gör, men det är fantastiskt rofyllt och en frihetskänsla som passar oss perfekt. Vi åker när vi vill, stannar när vi vill och var vi vill. Grymt! Det här är att rekommendera!!! SommarSverige är fantastiskt!!!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00