Dalhalla i sin vackraste skrud!

Dalhalla i sin vackraste skrud! Vi har inte haft regn en enda föreställning i år, helt otroligt!!! Fint väder varje dag, så skönt och allt blir så mycket enklare. Förra året var det gummistövlar på hela tiden och dyngsura scenkläder och kladdiga, jordiga kablar…tvi.

Igår kväll var vi i Dalhalla och det är lika magiskt som Storforsen….detta gröna vattnet som omringar scenen. David och Per freakade ur under gigget och slängde sig i vattnet under Rocken! Det blev en bakåtvolt för David:))

Jag blev inrodd v Patrik Krall i en eka, så vackert. Till Air av Bach som jag gör i andra akten. Magnus Johansson stod på taket och spelade Nessum Dorma…det var en speciell kväll och jag är så lycklig som har vääärldens bästa jobb!!

Nu sitter vi i husbilen..(igen) och rullar mot =-viken där vi ska ska köra ikväll. Vi har handlat en massa god mat och ska grilla när vi kommer fram…riktigt skönt campingliv det här. Trodde nog inte jag skulle digga det å mycket som jag gör, men det är fantastiskt rofyllt och en frihetskänsla som passar oss perfekt. Vi åker när vi vill, stannar när vi vill och var vi vill. Grymt! Det här är att rekommendera!!! SommarSverige är fantastiskt!!!

 1. What songs do you do in the show?

 2. Anita skriver:

  Tack för en helt oförglömlig kväll i Dalhalla. Det var magiskt då du kom i båten. En liten tår kom det faktiskt. Lycka till med bebisen. Kram.

 3. Hej,

  Djupt imponerad av dig att köra på så här långt inne i graviditeten!
  Förstår att du måste vara rätt bra trött när “ridån går ner”!

  Lycka till när det är dags för nedkomst

  /Johanna

  http://johannaunderytan.blogg.se/

  1. Jag kan inte sticka under stol med att vissa dagar är tyngre än andra…;)

 4. ninca skriver:

  Vilket ös det måste ha varit på scenen och bland publiken.
  Andreas Weise!
  Är lite extra svag för honom särskilt när han sjunger evergreens.
  Han gör det så bra.

  Åh, din mage. Say no more. :-)

 5. Anki skriver:

  Ännu en gång delger du oss så fina bilder från er föreställning. Önskar så att jag hade kunnat besöka den någon gång. Lycka till med den fortsatta resan…

  Varma kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..