Husbil!!!

Nu äntligen kommer det lite bilder på vår husbil!!! Jag ville ta riktiga bilder med kamera och inte med mobiltelefonen och därför har det tagit mig lite längre tid…

Idag åkte vi ifrån Storforsen och ner till Piteå och hann med att träffa Pernilla som ska ha nypremiär med “På Bettet” i kväll på Piteå Havsbad. Vi käkade lunch och satt sedan i husbilen och snackade skit några timmar, riktigt mysigt. Sedan var vi tvungna att åka vidare. Vi har nämligen hela 85 mil till Rättvik där vi ska spela i morgon kväll så vi hinner inte stanna och titta på hennes föreställning, såå synd!

Men här kommer lite bilder… två sovavdelningar, taolett/dusch/handfat, kök, kyl och frys, två tv-apparater med dvd för barnen och allt annat i förvaraingsväg. Den är toppen!! Vi har såå mysigt…

 

Forsbersfritidscenter

Jag och världens finaste Pernilla.

 

  1. Hej Charlotte,jag bara undrar ifall den lille killen har tittat ut än? Jag beundrar dig att du orkar med Diggilooturnen in i det sista. Vi ska till Borgholm på fredag tror du att är med då? Annars lycka till med den nya familjemedlemmen. En stor kram från en annan småländska!!

  2. Hej Charlotte, undrar bara om den lille killen har kommit ut än. Beundrar dig att du orkar stå på scenen in i det sista. Vi ska till Borgholm på fredag är du med då tror du. Annars lycka till med den nya familjemedlemmen. Kram från en annan smålänska!!

  3. Who knows, kanske det blir en husbilsförlossning! Fast hoppas mer på attni hinner in till närmaste sjukhus

  4. Jag såg showen i Storforsen, en minnesvärd upplevelse på en magisk plats.
    Numret som du sjöng på klippan var otroligt vackert, kvällen höjdpunkt:-)( men man fick andan i halsen när du gick upp.)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..