Williams design

William Wahlström designade mina kläder till Melodifestivalen 2012 till The Girl, tänkte visa er några av hans fantastiska skapelser som jag burit….;)

20130708-104803.jpg

20130708-105130.jpg

20130708-105137.jpg

20130708-105144.jpg

20130708-105304.jpg

20130708-105309.jpg

 1. Varför tar du inte med min kommentar i förra inlägget angående poliseskort? Jag var inte det minsta otrevlig mot dig utan redogjorde bara för min inställning. Jag får en känsla av att de kommentarer du svarar på är de där läsarna stryker dig medhårs. Om man har en avvikande uppfattning så antingen så svarar du inte eller så skrattar du hånfullt.

  1. Har inte funnits någon kommentar från dig? Här censureras inget och jag bryr mig inte ett dugg om jag får kritik? Jag skriver ju om vad jag vill på min blogg…;)) Hacka på om du vill;))

 2. Jag ser vilken som är The Girl skissen men vilka är de andra två? Är det förslag till The Girl? Den första är svin häftig!!
  Hoppas du mår bra i soldagarna?

 3. Har du inga mer bilder från Melodifestivalen 2012, den klänningen var verkligen så gorgeous!! Mer bilder tack!

  Btw har du haft på dig skisserna??

  Kramar!

 4. Var den andra, den mittersta, menad för Finalen i Melodifestivalen 2012 i fall du hade tagit dig vidare? ÄR nyfiken på den tänkta finalklänning då vi fick höra lite om den i intervjuer under MF 2012 :)

 5. Men nog censureras det här!! För en tid sedan frågade jag om du hade kvar katten. Den frågan kom aldrig med i fältet för kommentarer. Om det nu är som du säger, att inget censureras, varför syns då inte kommentarerna direkt?

 6. WOW så snygg du är på bilden med dem vita klänningen!!! Snygg pose och vilka fantastiska skor. Har du ingen Fadi el Khoury? Han gör ju också otroligt vackra klänningar. Kram

 7. Det sas ju att du hade en klänning till om du hade gått till final, får man se den? eller är det någon av ovanstående?

 8. Åh! Fina klänningar, kan du inte visa lite bilder när du har på dig de andra? Skisserna alltså?
  Vilken av dem skulle du ha på finalen? Kanske hade den andra passat bra om du även vunnit mellon och deltagit i ESC ;)

 9. Hej igen Charlotte!
  Letade upp detta inlägg för jag tycker klänningarna är så snygga!!
  Kommer vi få se någon av dem på Lördag kanske? Eller när var det speciella tillfälle du skrev om? ;)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..