Sista dagen:)

Näst sista kvällen så var vi hembjudna till Putte och Åsa som har världens finaste hus, vi var där förra året och det är inte utan att vi blir sugna på att bygga när man ser hur tjusigt de gjort det. Vi hade en supertrevlig kväll som vanligt, vi åt grillat tills det sprutade genom öronen. Barnen badade i deras pool medan vi satt och chattrade. Stort tack för en mysig kväll!

Idag åkte vi till Aquapolis, ett vattenland som ligger inne i Torrevieja, vi har inte vrit där på några år så det var kul att komma dit eftersom barnen nu var större och fick åka det mesta.  De körde racet fullkomligt innan det imorgon är dags att åka hem till Svedala igen. De åkte nästan allt, det var bara de värsta/högsta som de inte hade längden inne till. Men de hade enormt roligt!

Nu är det hem och packa och städa innan vi åker hem för en lång sommarturne´med Diggiloo……

 

Kvällens fina värdpar, Åsa och Putte.

Supergod dessert:) Marängswiss som alltid går hem hos barn som vuxna.

Robin och hans fina tjej Sessan.

Jag och Anders mamma, Nettan

Angelo åker rutchekana på ring!

Anders åker så det ryker:)

En tjockis som är både trött och matt:(

Alessio shakar loss…

 1. Ewa skriver:

  Hej! Vill bara säga att du varken ser tjock eller trött ut, trött är du förmodligen fast det kanske inte syns, men du har bara mage och din kropp är mkt slank och välbevarad. Sååååå roligt för er båda med en baby, lycka till er alla:)

 2. Pia skriver:

  Hej vad mysigt ni verkar ha haft det.
  En fråga, fick du flyga så sent i graviditeten?

 3. Åsa skriver:

  <3 Vad gulliga ni är, nöjet var helt på våran sida:)) det var så himla mysigt att ha er här i år igen! Som Anders sa 1 gång är 1 gång, 2 gånger blir en "tradition" hoppas Nicolina är nere också nästa gång. Lycka till nu med allt spännande ni har framför er!!!!! stor kram från oss alla.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..