Shopping i Torrevieja!

Ikväll åkte vi in till Torrevieja och gjorde lite shopping, riktigt kul.. Barnen hittade en massa fina saker som de gillade.
I Astoria har de Hackett/ Aston Martin som de är väldigt förtjusta i, de hittade ett par skjortor var och några piké. Dessutom ville Angelo ha ny skolväska och en weekendbag?! Han tyckte hans gamla krockodilväska var för bebisar och ja, jag förstår att han ville ha något coolare när han är över 9 år.
Izabella hittade två superfina sommarklänningar och alla var glada.
Det blev glass innan vi åkte och storshoppade mat inför morgondagens midsommarfirande.
Det ska bakas pajer och jordgubbstårta mm. Köttbullar och korv till barnen och hummer förstås!!! Lite entrecote och lax!
Ikväll hade jag känningar i ryggen?!?!?? Hmmm… Lite tidigt va? Känns som en månad för tidigt? Börjar man få “förvärkar” i ländryggen/ ryggslutet så här tidigt? Skit, men jag minns inte? Någon som har koll? Just nu känns det lugnare igen, men lite skumt. Han har inte fixerat sig än även om han ligger med huvudet nedåt… Det är nämligen ett j- kla liv i magen…det bankas och sparkas och magen spritter och hoppar åt alla möjlig håll mest hela tiden. Det känns som en tokvilde där inne. Kan inte minnas att de andra två sparkade sååå mycket?