The Girl blir fler…

Nu äntligen har de nya produkterna kommit i “The Girl”-serien. Helt Galet! De är 1,5 månad sena från produktionen och känns ju öken så klart men vi kan inte påverka det. 6 Pallar kom och det kändes knepigt att stå och titta på när Anders, Jeppe och Kimpa slet. Kina med brutet ben och jag som inte får lyfta tungt….Tack fina ni för hjälpen!

Shimmering lotion har ju blivit en supersucce´, den har tidigare bara funnits i 75 ml och kommit i en snygg förpackning. Nu har vi gjort den i en större förpackning 200 ml. Så man inte behöver snåla med den när man ska snygga till sig.

Dessutom har vi tagit fram en skön Body creme´ på 200 ml som är bland det bästa jag vet året runt, sommartid när man vill se fuktig ut i huden och vintertid när man är narig och torr. Underbart att kunna smörja in hela kroppen med en fetare kräm än en lotion som lätt blir blaskig. Allt har samma doft sedan tidigare.

Jag kommer lägga upp länkar till vart ni kan köpa det. Som vanligt på Kicks i butik men även på KIcks.se (inom kort)och självklart på min egen sida. Under morgondagen kommer det finnas till försäljning och med ett kampanjerbjudande!

Bra med en stor Volvo när man ska flytta kartonger mellan de olika lagren.