Cashmier

Hua vad kallt det var idag! Passande nog så hade en beige tröja och blå Poncho kommit som jag hade beställt. Så skönt! Jag älskar verkligen Cashmiere och sådana här dagar är det guld!

Här kan ni hitta kollektionen!!! Här

20130604-102455.jpg

20130604-102500.jpg

20130604-102506.jpg

20130604-102511.jpg

20130604-102515.jpg

 1. Härliga cashemere-tröjor, kan då varmt rekommendera Eric Bompard (har jättefina med kort ärm också) som kan beställas via internet och Galerie Lafayettes (om du är i Frankrike eller känner någon som ska dit) egna märke, fantastiska modeller och färger.

 2. Har du sett Ralph Laurens baby cashmere dräkt? Så underbart mysig, för varm för min kommande bebbe, bor i södra Florida, men i Sverige-perfekt, om man har råd ;) Lycka till med bebisen, hoppas han vill titta ut när du inte står på scenen, o vill han det så är det väl bara å åka. Jag har ett planerat kejsarsnitt före dej, men jag går ju bara hemma o drar!

 3. Vad händer om vattnet går mitt under ett framträdande? Kommer du vidta åtgärder eller bara låta det vara som det är?

  1. Vidta åtgärder, förstår inte riktig? Jag åker nog till BB då….:)

  1. Var en omskrivning för hur du går tillväga rent praktiskt med allt vatten som i så fall kommer att uppstå. Menade om du kommer låta det vara som det är då eller om du på något sätt kommer vara förbered på det och därmed ha “vidtagit åtgärder” :)

 4. Ha,ha vad bra. Då bliver varken Du eller lilla bebisen kall om magen.
  Jag är väl lite seg i kålroten, fattade inte vad ni firade med Din Anders i går.
  ha det bra nu. kramisar

 5. Ewa skriver:

  Charlotte idag är du på fel plats i Sverige. Här nere i Småland är det strålande sol och varmt. Ha en fin dag.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..