Ny bil?

Är så sugen på att beställa ny bil! Jag älskar Volvos XC90 men vill byta färg och när den ändå ska bytas eftersom den har rullat en bit så..hmm, har tittat på lite olika färgkombinationer. Vad tycker ni?? Kanske ska beställa vit? Även om det kräver att man tvättar den var och varannan dag, så är det väldigt snyggt….

Något jag inte får glömma att beställa? Förra gången glömde jag klicka i back kamera….smart va?!

  1. Home skriver:

    Ny bil? | Charlotte Perrelli

  2. Malin skriver:

    Du måste ha rattvärme:)
    Så nice när man hoppar in i vinter!!

    Med vänlig hälsning, Malin

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..