WONK

TACK!!! Vilken världsbäst publik jag hade igår. 1000 glada Eurovision älskande människor som bara är såå glada och som sjöng med i varje ord på mina låtar!

Ni är världbäst och jag kan säga att det lever jag på länge.

Under gigget fick jag foglossningskänningar vilket gör att det kändes som någon satte en kniv i sidan på mig…jag tappar liksom känseln i höger benet och blev stilla stående på mitt vänsterben under några låtar.

Det är såå läskigt och gör så förbannat ont. Typiskt när man har en stor fantastisk publik som man vill ge allt man har..blev lite ledsen över att jag inte klarade det. Men jag fick göra mitt bästa och linka runt lite.

Herregud, Om jag ändå hade filmat publiken under The Girl…trots ljudanläggning så hördes jag knappt för publiken sjöng för full hals. Blir nästan rörd av det.

Kul att även träffa alla utländska fans som hade rest hit från diverse olika länder, flera av dem hade jag träffat redan -99 och sedan under olika turneer genom åren. Så roligt!!

Här kommer lite bilder i alla fall….

Innan jag gick på scenen hann jag ha möte med min favoritregissör…vi har lute planer på att jobba ihop snart igen:))

Blev upphämtad av en låååång bil:))

 

 

 

 

 1. Hej Charlotte.
  Jag har följt dig genom åren, du charmade mig med att betala en hamburgare i Lysekil efter en av dina spelningar. Jag var 14 år och tyckte det var så härligt gjort! Nu är jag 29 så det var ett tag sedan:) Vi var nästan precis i samma vecka i våra graviditeter, jag hade BF den 1 augusti. Men jag drabbades av en infektion och vår kille kom alldeles för tidigt, i v 22. Jag försöker finna fotfästet igen men livet är upp och ner. (Finns att läsa om på cut.blogg.se)
  I alla fall så vill jag med några rader skriva, va rädd om dig och du är BRA.

  1. Åh, kära du!! Vad orättvist livet är ibland. Även om du inte tror det så förstår jag vad du går igenom…det är fruktansvärt. Styrka till dig och ge inte upp! Stor kram:)

 2. Paula skriver:

  Vilken fin beige kofta du har på dig.. Vad är det för märke ?? Kram

 3. Linda skriver:

  Hej Charlotte! Jag är själv gravid i vecka 34 och får också foglossningskänningar. Jag har ett stödbälte på mig om dagarna och det har hjälpt supermycket. =) Var rädd om dig! Kram

 4. chris skriver:

  Du är en riktig tuffing måste jag säga men kanske står man ut bättre med smärtan om man vet vad det är? Kul att publiken lyfter dig! Om du frågar mig så tycker jag du ska ta lite semester dock.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..