ANNONS

WONK

/

TACK!!! Vilken världsbäst publik jag hade igår. 1000 glada Eurovision älskande människor som bara är såå glada och som sjöng med i varje ord på mina låtar!

Ni är världbäst och jag kan säga att det lever jag på länge.

Under gigget fick jag foglossningskänningar vilket gör att det kändes som någon satte en kniv i sidan på mig…jag tappar liksom känseln i höger benet och blev stilla stående på mitt vänsterben under några låtar.

Det är såå läskigt och gör så förbannat ont. Typiskt när man har en stor fantastisk publik som man vill ge allt man har..blev lite ledsen över att jag inte klarade det. Men jag fick göra mitt bästa och linka runt lite.

Herregud, Om jag ändå hade filmat publiken under The Girl…trots ljudanläggning så hördes jag knappt för publiken sjöng för full hals. Blir nästan rörd av det.

Kul att även träffa alla utländska fans som hade rest hit från diverse olika länder, flera av dem hade jag träffat redan -99 och sedan under olika turneer genom åren. Så roligt!!

Här kommer lite bilder i alla fall….

Innan jag gick på scenen hann jag ha möte med min favoritregissör…vi har lute planer på att jobba ihop snart igen:))

Blev upphämtad av en låååång bil:))

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00