Diggiloo-plåtning

Idag har vi gjort en ny Diggiloo plåtning…vi har börjat repa så smått och fått ihop ett mer eller mindre gällande körschema för showen. Det känns bra, riktigt bra och jag tror att det blir en bredd utöver det vanliga i år. Underbara låtar och det är riktigt inspirerande att få sätta tänderna i det här materialet. Så här såg det ut idag när vi plåtade lite sommar bilder för vårt program.

Efter det åkte jag hem till barnen…vi käkade sushi, badade och bara hade det så mysigt. Imorgon åker jag nämligen iväg en vecka. Det blir inte en ren semester trip utan det blir en inspelning för en tv produktion: Destination Las Vegas! Häng med!!!!

Jag med min mage och finaste Jessica. En blå/grön och en puderrosa tjej.

Hela ligan samlad på rad!

20130425-224552.jpg

20130425-224625.jpg

Fick present av Henke Lundqvist idag… Fniss! Ett set från Head and Shoulder serien.. Killarna tyckte det var sååå coolt! ;))

 1. Trist med negativa kommentarer och censur av kommentarer i den här bloggen, bara för att jag inte gillar Jessica Andersson. Demokrati och ett öppet åsiktsklimat är inget ni gillar här inne, va´? Kolla in Linda P´s kroppshållning och ansiktsuttryck, trist att Anna inte kan se sånt som är uppenbart, utan måste hacka på andra. Och Gunillas ton var väl inte bättre än min? Varför får hennes kommentar stå kvar, men inte mitt direkta svar?! Skittrist blogg! Skittrista pekpinne-fans här inne!

  1. Ja, nu kom ju alla mina kommentarer in på en gång, fast de postades med flera timmars mellanrum. När jag märkte att en inte kom in, så testade jag flera olika “svars-alternativ”, om jag nu hade blivit spärrad eller nå´t. Därför finns nu fyra inlägg från mig på samma post.
   Man kan lätt få intrycket att jag i ren hysteri bara pumpat in kommentar på kommentar… Jag ser själv att jag blev lite sur i kommentaren från kl. 23.53, DÅ fick jag en tråkig ton, det kan jag medge.

 2. Hej Charlotte! Tack för en toppenbra blogg! Tycker att du ser helt fantastisk ut! Du liksom strålar! Jessica lika så :)
  Jag hade blivit jätteglad om du kunde svara på min fråga…jag undrar nämligen var ifrån Jessicas byxor kommer? Tack på förhand

  1. Py skriver:

   Men snälla människa det måste du väl fråga Jessica om. C kan väl inte springa runt och fråga var hennes kollegor köpt sina kläder?!

 3. M skriver:

  M
  Hej!
  Jag tillverkar egna napphållare till bra priser och du väljer egen design mellan olika färger. Du sätter fast med en söt nalle. Är du intresserad kontakta mig. Finns i massa härliga färger o mönster, så fina :) Med vänlig hälsning, Madde
  maddehandell@hotmail.com

 4. Hej!
  Är du säker på att det ligger en liten gosse i magen? Själv skulle jag gissa på en tös! Lycka till! Kram

 5. Lea skriver:

  Hoppas showen känns “fräsch”. Jag börjar tycka att detta koncept är lite urvattnat om jag ska vara ärlig. Lite samma sak känsla varje år.

  1. Ja, det är lite “klubben för inbördes beundran”. Ooops, eller “näthatade” jag nu, Malin (här ovanför)..?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..