Vinnare?

Vad tror ni om det här? Snygg låt, lite för melankolisk kanske för min smak i just detta sammanhanget…men grymt duktig sångerska. Kanske en vinnare i årets Eurovision, vad tror ni?

 

Jag fick förfrågan att sitta med i Eurovisionpanelen i år men kunde tyvärr inte göra det eftersom jag fortfarande var i Miami när det skulle bandas. Lite trist, alltid lika spännande att sitta och titta igenom alla bidrag som ska tävla.

 

  1. Vacker låt, men ingen/inget rår på Danmark i år!!…Danmark vinner!!

  2. Hon sjunger jättebra. Har en fin röst men låten är alldeles för seg o entonig. Tror inte på henne i detta sammanhang. Men man vet aldrig kanske jag har fel.

  3. K skriver:

    Kul att se och höra Anouk igen:)

  4. Ja men den är ju helt fantastisk fin. Annorlunda schlager men så vacker. Jag tycker att den var bäst av låtarna som visades igår. Ja – annorlunda men den sätter sig direkt. Snygg tjej. Ser fram mot att få se scenframträdandet. Det blir säkert Lika bra som låten. Tjejen verkar cool.

  5. En fin låt, faktiskt skriven av två svenska killar. Men nja, kan inte riktigt se den här låten vinna Eurovision. Lite för pretto.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..