ANNONS

Söndag i solen:)

/

Killarna har båda två haft fotbollsmatcher i helgen och Alessio var så lycklig. Han tycker det är makalöst roligt. Jag minns när han första gången för flera år sedan skulle börja spela, då var mest intresserad av fikat jag hade med och satte sig med en bulle mitt på planen och hade mysstund:) Likadant var det när han skulle spela tennis. Tränare ringde mig och sa: Charlotte, jag är ledsen men det funkar helt enkelt inte. Han använder tennisracket som en gitarr och så sjunger han”Jag vill om du vågar…” Pernillas låt från schlagern. Ha ha ..lille råttan! Roligt att det har vänt…

Jag tog med mig min riktiga proffskamera, men tog tyvärr med fel objektiv. Nästa gång blir det bättre:) Men det är så enormt mycket roligare när det blir fina bilder.

Efter det gick vi hem och började jobba i trägården. Vi åkte en vända till soptippen och slängde en massa skit och sedan började vi slipa och olja in trappan. Jag köpte 4 lavendelträd som jag ställde ut på framsidan, det luktar så makalöst gott och ser dessutom riktigt trevligt och vårigt ut nu. Lovely!

Började som utespelare för att andra perioden sedan stå…

De vann med 4-2…puh! En svettig mamma som gick därifrån.

Vet inte hur många mål Angelo petade, men det blev några och det vann deras match i alla fall. Första gången deras lag spelade 7-manna. En stor dag!

Hela familjen var med och tittade och även Kimpa kom och kikade på killarna. Mysig dag!

Redskap och handskar från Drömhuset.

Vilken skillnad va? Ska olja in det en gång till idag.

12
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00