ANNONS

Gig time:)

/

I går kväll var det dags att giga, denna gång i Katrineholm på deras speciella Katrineholmsdagar … Jag gästade bandet Tic Tac och de var välrepeterade och det kändes grymt lugnt och tryggt! Duktiga Linda som körade gjorde även ” You shook me” med mig som extranummer. Kul!! En enormt entusiast och skön publik som stod upp mestadels av mitt framträdande, sjöng och dansade med. Enormt roligt och tacksamt:)) Tack för ett roligt jobb! Efter gigget åkte Anders, Jag och Kimpa hem till Stockholm igen och kunde krypa till kojs framåt 02-tiden. Vaknade av en strålande sol idag som sken in genom fönstret, helt underbart. Det är äntligen riktig VÅR!!!!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00