Imorgon blir jag Blond igen:)

Jo… Det började ju faktiskt så. Jag föddes som Blondin och sedan kletat med färg i tid och otid. Lika roligt varje gång! Jag älskar att förnya mig och variera mitt utseende. Imorgon blir jag blond igen!!!! Jag ska åka till Göteborg och Mattias och Patrik ska sätta tänderna i mitt hår…Såååå kul!!!
Som ni säkert minns så skrev jag om färgen/ blekning som är helt ofarlig för bebisen…lägger upp bild på det igen om någon gravid är sugen på att förnya sig.

Vilken ton tycker ni är snyggast??

Kola, ljusblond? Choklad, mellanblond, mellanbrun?

Jag funderar på om jag samtidigt ska klippa upp det ganska ordentligt…känner mig som en skolflicka just nu….:))

Tips!!!

20130416-163727.jpg

Som liten skrutt….

20130416-163756.jpg

 1. Lena skriver:

  Tänk vad Alessio är lik dig när du är liten.
  Kram

 2. Maria skriver:

  Så snygg du är!allt är snyggt tänkte jag ända tills jag kom till bilden längst ner till höger, mörkare hår med lugg och inte så mycket smink, så fint!! Men gör som du vill, det kommer bli snyggt oavsett!:)

 3. Maria skriver:

  Kan du inte skriva vilken salong det är?
  Jag bor ju i Götlaborg :)

  1. Det är deras privata salong men tyvärr tar de inte emot kunder…;(

 4. Hej !

  Tycker Du är finast som blond…blir spännande att se om och hur Du klipper
  håret !
  Ha det gott !

 5. MN skriver:

  Väntar med spänningen på bilder ;-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..