ANNONS

Imorgon blir jag Blond igen:)

/

Jo… Det började ju faktiskt så. Jag föddes som Blondin och sedan kletat med färg i tid och otid. Lika roligt varje gång! Jag älskar att förnya mig och variera mitt utseende. Imorgon blir jag blond igen!!!! Jag ska åka till Göteborg och Mattias och Patrik ska sätta tänderna i mitt hår…Såååå kul!!!
Som ni säkert minns så skrev jag om färgen/ blekning som är helt ofarlig för bebisen…lägger upp bild på det igen om någon gravid är sugen på att förnya sig.

Vilken ton tycker ni är snyggast??

Kola, ljusblond? Choklad, mellanblond, mellanbrun?

Jag funderar på om jag samtidigt ska klippa upp det ganska ordentligt…känner mig som en skolflicka just nu….:))

Tips!!!

20130416-163727.jpg

Som liten skrutt….

20130416-163756.jpg

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00