Hjart-Lungfonden

Som ni säkert känner till så har jag i flera år samarbetat medHjart-Lungfonden, jag har designat pins i form av självaste Pinnochio och det har lanserats halband och armband, nagellack osv där pengar går till forskningen. Nu har vi satt igång med ett nytt projekt i raketfart! Det ska vara klart och finnas redo att lanseras till julhandeln. Igår drog vi upp riktlinjerna och nu är det igång! Känns riktigt roligt!

 

Som det brukar se ut i kampanjen för “GO RED”.

20130412-153053.jpg

20130412-153103.jpg

 1. Den där röda klänningen!! Varifrån är den? Går det att hitta en liknande? Älskar rött.

 2. Hej fina du =)
  Var ett tag sedan jag hann kika in hos dig, så imorgon blir det kaffe koppen och kika här, mysigt! Fick höra att du ska uppträda på en gala på lördag, jag kommer också att vara där, ska bli superskoj att se dig =) Hoppas du mår fint och har en härlig söndag! Kram Ramona // Browneyedgirl
  http://browneyedgirltjejen.blogspot.com

 3. Lena skriver:

  Nyfiken fråga; har du ett mobilnummer där journalister kan nå dig och ett hemligt nummer för familj och vänner? Bra engagemang om hjärtfonden.
  Jag tycker även den fasta telefonen är bra så länge den finns kvar…..
  Kram Lena

  1. Journalister når mig via mitt management sedan har jag hemligt nummer till mina vänner och familj. Kram:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..