Plåtningsdag ett…

Idag har jag påbörjat min tredje träningsbok. Den här boken kommer bli en gravidträningsbok. Det känns såå roligt att få göra den här, för den kommer inte bli en typisk sådan om det nu kan finnas sådana. Har i och för sig förstått att det inte finns så många alls på marknaden, däremot finns det en uppsjö av den typen jag gjorde som bok nr 1, alltså kom i form efter graviditeten. Den här kommer inte bara innehålla träning utan en massa annat som kan intressera dig/er genom graviditeten. Men den kommer ju självklart innehålla även hemmaträning och det är det jag plåtar nu i 4 dagar här i Miami.

Det är en underbar plats att plåta på…vansinnigt vackert, palmer, båtar, vatten, strand, klarblå himmel och sol och sedan väääärme på det. Åh, vad jag trivs i värmen! När vi hade plåtat färdigt för dagen hämtade Unkle Bob oss med sin båt och tog oss med på en båttur runt öarna. De är så otroligt stora villor/palats som ligger här. I dag passerade vi Al Capones hus som han hade på sin tid. Det ligger på Star Island, precis bredvid det hus jag hyr. Vi passerade Gloria Estafans hus, Julio Inglesias och nära ligger även Madonnas och Stallones palats. Helt otroliga hem, man tror nästan inte det är sant.

Träningskläder och redskap från Casall. Skor ifrån Adidas, även på Jeppe.

Teamwork som vanligt. Jeppe in action!

 

 1. Ääälskar Miami och Florida, har varit där många gånger och känner mig riktigt hemma där. Ska definitivt återvända 2015 med en tjejkompis (vi har sparat på gemensamt sparkonto just för detta) så ser fram emot det! En dröm är att få ha en liten lya där.

 2. Efter att ha sett de bilderna är jag också sugen på att släppa en bok, dock ingen träningsbok då det skulle bli enbart löjligt i mitt fall…;)
  ;em jag håller faktiskt på och skriva på ett par bokmanus och lyckats med bedriften att få ett förlag att tro på min talang(!!). Så jag får kanske, vart det lider, den stora äran att trängas med dig på hyllan i affären…;)
  Lycka till med allt!

  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 3. Ylva skriver:

  Ursäkta, hoppas jag inte trampar på några tår, men makalöst snygg figur, Charlotte!
  Kram från Ylva

 4. Hej Charlotte , såg ni är i underbara Miami ….måste tipsa om ett annorlunda men så underbart härligt middags ställe där…Texas de brazil heter det, de har en stor salladsbuffe med ALLT äv. Sushi… Sen kommer de in med stora grillspett med olika kött som man äter tills man storknar…. , ha en ljuvlig vistelse även i Orlando ungarna kommer ÄLSKA det :-) tack för en fin blogg o att lilla jag får följa erat liv :-) varma hälsningar Vanja

 5. Jenny skriver:

  Ha ha, jag gissade rätt! Kanske inte så svårt iof. ;)
  Så kul, lycka till med boken!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..