ANNONS

Plåtningsdag ett…

/

Idag har jag påbörjat min tredje träningsbok. Den här boken kommer bli en gravidträningsbok. Det känns såå roligt att få göra den här, för den kommer inte bli en typisk sådan om det nu kan finnas sådana. Har i och för sig förstått att det inte finns så många alls på marknaden, däremot finns det en uppsjö av den typen jag gjorde som bok nr 1, alltså kom i form efter graviditeten. Den här kommer inte bara innehålla träning utan en massa annat som kan intressera dig/er genom graviditeten. Men den kommer ju självklart innehålla även hemmaträning och det är det jag plåtar nu i 4 dagar här i Miami.

Det är en underbar plats att plåta på…vansinnigt vackert, palmer, båtar, vatten, strand, klarblå himmel och sol och sedan väääärme på det. Åh, vad jag trivs i värmen! När vi hade plåtat färdigt för dagen hämtade Unkle Bob oss med sin båt och tog oss med på en båttur runt öarna. De är så otroligt stora villor/palats som ligger här. I dag passerade vi Al Capones hus som han hade på sin tid. Det ligger på Star Island, precis bredvid det hus jag hyr. Vi passerade Gloria Estafans hus, Julio Inglesias och nära ligger även Madonnas och Stallones palats. Helt otroliga hem, man tror nästan inte det är sant.

Träningskläder och redskap från Casall. Skor ifrån Adidas, även på Jeppe.

Teamwork som vanligt. Jeppe in action!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00