Helt Sjukt på Tv4!

David Hellenius har under våren premiär på ett nytt program på Tv4 som kanske inte är ett typiskt Tv4 program utan ett program som går lite mer på djupet, Helt Sjukt heter det. Att David är en av våra mest lysande programledare är inget nytt men det här känns ändå som om han får visa en ny sida. Han gör det väldigt bra. Då man kombinerar tunga problem, svåra livssituationer med en smula komik och humor så gäller det att balansera och det har David förmågan att göra. Jag har inte sett programmet klippt och klart men det kändes trevligt och på riktigt. Jag är

En doktor och en psykolog finns med som bisittare i varje program och ger lite råd och framför allt diskuterar koppling mellan psyke och kropp. Väldigt intressant.

Varje program så är två gäster inbjudna. Jag och Anders Timell fans på plats igår och vårt ämne var stress. Andra ämnen som tas upp i andra program är alkolism, hälsa, hypokondri mm. Det kommer sändas senare i vår…

På väg till studion i Frihamnen. 

Min loge.

Jag och Anders Timell i “väntrummet”….

Min klänning kommer ifrån GlamMom, skor från YSL.

 1. Å vad fin du är! Får man vara så snygg när man är preggo? Vilken outfit, nu vill jag bli gravid igen… ;-)

 2. Ewa skriver:

  När gick det programet? Eller kommer längre fram?

 3. Åh ska bli riktigt spännande att se det när det kommer ut på tvn! Någon aning om när? Du var jättefin Charlotte! Kram :)

  1. Björn! Jag har ingen aning om när det sänds, det är inte ens bestämt datum än. Du får hålla utkik. Kram

 4. Är det en ny modell på dom blåa YSL skorna? hahhahaa…jättefina:)

 5. Påminner lite om Skavlan när ni sitter där i studion.
  Må så gott!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..