Bowlingdag!!

Idag blev det en blåsig dag och vi har valt att vara mest inomhus. Det blev bowling för hela slanten, vi åkte till Torrevieja eller närmare bestämt Bowlingen som ligger vid Habanera….det började rätt ok för mig, men sedan när det började gå sämre tappade jag sugen helt och hållet. Vi var ett stort gäng vilket alltid är lika roligt! Grannar som hakade på och Anders farbror med familj som oxå är här nere eftersom det är Sportlovsvecka.

I morgon ska jag göra en intervju och sedan får vi se vad vi hittar på. På lördag ska det dock bli något bättre väder igen, det ser vi fram emot:)

 1. Hej Charlotte,
  vill passa på att berömma din fina blogg. Det är härligt att följa en mamma som faktiskt har ett vanligt liv som hon skriver om och inte bara visar upp det som är bra. Plus alla bra tips på smink och kläder, underbart.
  Jag har en fråga; såg att du använt bärselen från gucci?! Vad tyckte du om den? Jag står i valet om att köpa en men hittar inga betyg eller känner någon dom haft den.
  Hoppas du orkar med ett svar.
  Kram och lycka till med allt

  1. Jag tycker den var kanon men först när barnet blev lite större, kanske kring 5 månader… Innan funkade den inte alls då gled bebisen ur. Jag ska köpa någon annan från start och sedan blir det Gucci selen längre fram.

 2. Vad roligt var och Bowlade i Habanera i somras när vi var i Torrevieja..Ps: Förlorade även jag :-( ..Trevlig fortsättning på Sportlovsveckan .. .. hannaelis.blogspot.com

 3. Maria skriver:

  Hej igen..

  Jo ang Anders supersnygga Henri lloyd jacka.. jag har letat på nätet men hittar den bara inte.. har du nåt tips på affär jag kan kolla??.. har sökt på goggle på både bilder oh webshopar.. finns på ett ställe men slutsåld…
  Hoppas du har ett bra tips.. Jackan va verkligen urläcker…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..