Stenmurar

Jag älskar stenmurar, det påminner mig om Småland och mitt ursprung. Det känns hemma på någotsätt. Som barn sprang vi ofta på stenmurarna och lekte och ibland låg det en huggorm och solade sig som vi fick hoppa över…

Igår sprang jag på detta fina parti och blev alldeles varm inombords. Ingen vanlig svensk hederlig mur direkt, men så vackert gjort, jag funderar på om jag kanske skulle kunna göra något liknande någonstans hemma? En sådan här skulle nog kunna passa in hemma…kanske i kombination med skiffer…Tåls att fundera på?

 1. Lena skriver:

  Stenmurar för mig är landet. Synd bara att det växer mossa på dem. Det gör mig ont när människor förstör stenmurar eller tar bort dem – en stenmur ska man inte röra.
  Ormarna kan hitta en annan plats och sola på.
  Kram

 2. Fint!!…påminner lite om Park Guell i Barcelona!

 3. Karin skriver:

  Du går väl inte och snubblar!?
  Var rädd om lilla magen!

 4. Karin skriver:

  Du går väl inte och snubblar?! Var rädd om lilla magen

 5. Anna skriver:

  Är muren från Cabo Roig? Tycker den verkar bekant, vi hyrde hus där i sommras..

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..