Safari Rio

Idag har det blåst ganska mycket men det var i alla fall uppehåll medan vi gick runt bland djuren. Vi bestämde oss tidigt för att åka på Safari för att göra något annorlunda. Det ligger en djurpark/ safari Elche, ( om man svänger av mot Santa Pola). Vi var mer el mindre själva där, ruschen är inte enorm på den här typen av utomhusaktiviteter den här årstiden vilket är superskönt. De hade elefantshower, och flera andra djurshower och man kunde få simma med delfiner. Det får det bli när det är lite varmare, idag var det inte speciellt lockande…vi gjorde det för ett par år sedan i Benidorm och barnen tyckte det var fantastiskt!!

Efter vårt Safari besök åkte vi in till Alicante och käkade lite mat, det blev en trevlig middag på en enkel Italienare och det blev pasta/pizza.

Imorgon ska det tydligen blåsa ännu mer, så imorgon kväll får det bli bowling eller den obligatoriska gokarten….Anders ska spela golf på dagen(om det nu fungerar vädermässigt) så jag och barnen tänkte ta en shoppingdag i Torrevieja under tiden:)

 

Påbylsad till tänderna….jag har frusit hela dagen….

 

 1. Jenny skriver:

  Har en lite fråga bara!

  Vi besöker mina föräldrar 3-4 ggr/år i La finka( Torrevieja ) Jag har två pojkar 7 & 6 år gamla. När vädret inte är på topp och man gjort det klassiska som djurparker mm, tycker jag det är svårt att hitta bra barnaktiviteter.

  Var brukar ni åka gokart? Och har du fler tips att göra runt Alicante/ Torrevieja?

  Tack för en trevlig blogg!

  1. Gokarten ligger på vägen mellan Torrevieja och La Zenia…efter Carreyfour på höger sida. Det ska finnas inomhuspooler? Kanske kan vara något?

  1. Oj,dit vill man ju inte åka…..fy för att få gonorré;);). Höll på att sätta kaffet i halsen,men fick mig ett gott skratt:)!

 2. Maria skriver:

  Va är det för jacka Anders har på sista bilden?? den va skitsnygg..
  Ifall den finns oh beställa nånstans, jag kunde kanske överraska min man me en sån.. Hur är den i stl??
  Tacksam för svar…
  Kram oh njut av semester´n…

  1. Den kommer ifrån Henri Lloyd och Anders har den i M, vilket är normalt för honom:)

  1. Maria skriver:

   Tack snälla.. Då ska jag leta…//kram oh tack f svaret..

 3. Hej Charlotte! Jag och min man ska för första gången åka till Alicante i maj månad. Vi ska bo på ett hotell alldeles vid marinan som heter TRYP Alicante Gran Sol Hotel, du kanske vet var det är? Tänkte bara höra vad du har att rekommendera som är sevärt? Hoppas du har tid att svara det skulle vara intressant. Trevlig semester!!

  1. Det finns ett Volvo museum som ska vara väldigt intressant, flera vänner som varit där. Det finns finns vattensporter och man kan dyka längs kusten om man gillar det , rancher att besöka om man vill rida, det finns en vacker kyrka som heter Santa Maria värd att besöka. Bra shopping tex El Corte Ingles osv. Ni kommer bergis få dagarna att gå:)

 4. ewa skriver:

  Spela golf i blåsteni Spanien på dessa torra banor Ingen hits precis. Man blir bara på dåligt humör som sitter i hela kvällen . Om Anders ställer in sig på att det kommer att gå skitdåligt så förhoppningsvis blir han inte sur

 5. Hej Fam Pensen (Perrelli/Jensen):)
  Om du är i Elche så finns det en uppsjö av skofabrikanter i detta område. Fråga runt lite. Jag åkte runt i ca 10 fabriker med försäljning sist jag var där. Det finns ALLT!
  Kram och tack för en underbar blogg, lycka till med “Snobben” med.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..