ANNONS

Safari Rio

/

Idag har det blåst ganska mycket men det var i alla fall uppehåll medan vi gick runt bland djuren. Vi bestämde oss tidigt för att åka på Safari för att göra något annorlunda. Det ligger en djurpark/ safari Elche, ( om man svänger av mot Santa Pola). Vi var mer el mindre själva där, ruschen är inte enorm på den här typen av utomhusaktiviteter den här årstiden vilket är superskönt. De hade elefantshower, och flera andra djurshower och man kunde få simma med delfiner. Det får det bli när det är lite varmare, idag var det inte speciellt lockande…vi gjorde det för ett par år sedan i Benidorm och barnen tyckte det var fantastiskt!!

Efter vårt Safari besök åkte vi in till Alicante och käkade lite mat, det blev en trevlig middag på en enkel Italienare och det blev pasta/pizza.

Imorgon ska det tydligen blåsa ännu mer, så imorgon kväll får det bli bowling eller den obligatoriska gokarten….Anders ska spela golf på dagen(om det nu fungerar vädermässigt) så jag och barnen tänkte ta en shoppingdag i Torrevieja under tiden:)

Påbylsad till tänderna….jag har frusit hela dagen….

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00