Framme!

Första dagen i vår oas, i vårt lilla Paradis. Det första Alessio sa när vi landade…ÄÄÄÄntligen. Vad jag har saknat Spanien, jag vill stanna läääänge! Det är mysigt här. Idag har barnen sprungit i skjorts och hos oss är det lä vilket gör att om bara solen är framme så är det alltid skönt. Däremot så fort vi lämnar vår oas så blir det så mycket kallare. I skuggan kanske det är kring 15°, men i solen blir det riktigt varmt och skönt. Som en svensk sommardag. Vi käkade lunch i Cabo Roig och tog samtidigt en sväng förbi alla fantastiska båtar som ligger i hamnen.

Annars har vi haft en skön första “hemma-dag. Vi har installerat spottar i köket och vardagsrummet för ett par veckor sedan så vi hade lite att städa undan efter elektrikerna, men det blev jättefint och så mycket mysigare belysning. Anders har röjt hela terassen medan jag städade inne.

Ikväll åkte vi till La Zenia Boulevard, vi åt på ett nytt pasta ställe som blev en superhit. De hade rutschekanor inomhus och det kändes som om vi kom in till anslutning av ett lekland. Barnen ville se lite av fotbollsmatchen som de visade på storbildsskärm men var sura när Real Madrid ledde med 2-0 över Barca…så efter en stund begav vi oss hem igen.

 1. Riktig läcker bild den första! Såååå skönt m värme!

 2. Passa på att njut av all god mat,glass mm nu,du kan skyla på att du måste ju äta för två nu.
  Och du har en fin liten mage oxå! // Kram till dig

 3. Vi åt på pasta stället förra veckan:) Favoriten hos min 6 åring blev oreo cookie pizzan.

 4. Så härligt med lite värme. Jag bor i Piteå och vi hade +10 igår och strålande sol, underbart, känner så gott man mår av sol och värme. Var ute hela dagen och byggde snögrottor och låg och solade på renskinn, det är vårvinter när den är som bäst:-) Första bilden på barnen är ju underbar, kanske en förstoring att hänga på väggen? Önskar er en härlig semester:-)

 5. Cilla skriver:

  Första bilden på era barn är alldeles underbar!! Jättevacker!
  Har inte sett den Magnumglassen i Sverige men hoppas innerligt att den kommer hit också!!!
  Ha en fortsatt skön semester!

  Kramar från Cilla i Skåne

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..