ANNONS

GlamMom

/

Flera av er tipsade mig att besöka GlamMom:s för att hitta snygga gravidkläder. Ni hade såklart helt rätt…jag gick loss och hittade en massa fint.Det är inte så lätt att känna sig “glammig” nu men med lite roliga kläder så känns det så mycket lättare. Hade ingen aning om att det fanns så fina amnings/gravid bh:ar. När jag var gravid förra gången(låter som det var på stenåldern, men jag lovar att det har hänt såå mycket på den här fronten) så fanns det vit el svart bh i bomull. That´s it! Supertråkigt! Med tuttar som läcker och som har vuxit en par storlekar och kanske ömmar så vill man ju i alla fall få känna sig lite fin? Hos GlamMom kan ni hitta hur mycket som helst, jag vart helt överlycklig!!

Svart klänning med spets från GlamMom.

Samma klänning.

Har ni någongång sett så fin amningsbh?

Det här gör mig glad:)

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00