GlamMom

Flera av er tipsade mig att besöka GlamMom:s för att hitta snygga gravidkläder. Ni hade såklart helt rätt…jag gick loss och hittade en massa fint.Det är inte så lätt att känna sig “glammig” nu men med lite roliga kläder så känns det så mycket lättare. Hade ingen aning om att det fanns så fina amnings/gravid bh:ar. När jag var gravid förra gången(låter som det var på stenåldern, men jag lovar att det har hänt såå mycket på den här fronten) så fanns det vit el svart bh i bomull. That´s it! Supertråkigt! Med tuttar som läcker och som har vuxit en par storlekar och kanske ömmar så vill man ju i alla fall få känna sig lite fin? Hos GlamMom kan ni hitta hur mycket som helst, jag vart helt överlycklig!!

Svart klänning med spets från GlamMom.

 

Samma klänning.

Har ni någongång sett så fin amningsbh?

Det här gör mig glad:)

 1. Kände detsamma när jag va gravid och fick tips om den sidan. Man blev så himla glad och lycklig att man får känna sig snygg som mamma oxå!!

 2. Mitt hjärta blöder bokstavligen när jag läser om den här stackars pojken som inte fick leva sitt liv i fred, han mobbades… för vad? Det som drabbar allt fler i hela världen, inte bara i Sverige, men som ingen vågar tala om. En 9-åring som ser som enda utväg att ta sitt liv… det går inte att greppa. Så oerhört tragiskt! Vila i frid du fina, underbara pojke!

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2283777/Family-schoolboy-9-hanged-home-claim-hounded-death-Asian-bullies-white.html

 3. Karin skriver:

  Hej Charlotte! Ligger någon vecka eller två efter dig i graviditeten och är också på jakt efter schyssta kläder. Glammom har jag redan spanat in och jag undrar om klänningen du köpt är Happy mom? Om, är den väldigt kort? Idag bestämde vi oss för en Bugaboo Cam efter att ha valt mellan den och Urban Jungle, ska bli spännande att se vilken ni väljer :)

  Kram till dig

  1. Helt korrekt. Happy Mum…. ska snart skriva om barnvagnsinköp…:))

 4. Lotte skriver:

  Tack för tipset!! Vilka snygga kläder, jag sparar adressen och hoppas jag får användning för den snart, härligt att få känna sig fin även som gravid! Sist kände jag mig jättetråkig.
  http://www.lotte4.blogspot.com

 5. Åh vad fina grejer! Känns som det utvecklats mycket bara de senaste åren :) En fråga! :) Har du beställt Tom Ford smink någon gång eller handlar du bara när du reser? Har surfat runt lite på Tom Ford makeup och man blir ju sjuk av habegär:) tänkte att det inte borde vara varken svårt eller dyrt att beställa från England? Har beställt diverse kroppsvård från USA och då åkte jag på att betala lite extra,men inget som inte var överkomligt. Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..