Fredagskväll

Egentligen skulle jag varit i Rumänien nu i helgen och medverkat i deras nationella Melodifestival, men det körde ihop sig i sista minuten och jag fick en ledig helg i stället. Så igår vid lunch bokade jag in ett möte på stan med en programledare och hans producent, ska medverka i ett nytt program som de sätter upp snart och som jag snart ska banda. Det blir något helt annat, något som jag inte brukar ställa upp på speciellt ofta. Det blir en öppenhjärtlig intervju om vad som hänt de senaste åren i mitt liv. Kommer nog att kännas för mig att prata mig igenom allt det där…hua. Men samtidigt känns det bra och jag hoppas jag kanske kan hjälpa någon som varit i liknande situation.

Igår kväll gick jag och Anders och såg Jesus Christ Superstar på Göta Lejon. En massa goa, fina kollegor…Fred ( min gamle man från Evita) Ola Salo ( som envisas, Smålänning som han är att kalla mig för Challan, diggar han som attan.) Anna Sahlin som körade med mig på Eurovision -99 i Jerusalem, Martin Kagemark som körade i Eurovision -08…m flera. Underbart att se dessa begåvade människor i en snygg produktion!

 

 1. Såg musikalen förra söndagen och är djupt imponerad, speciellt av Ola Salo. Sån underbar musik så man fick rysningar :-)

 2. Anna skriver:

  Starkt av dig att du ska prata ut om det som hänt dig. Har själv blivet utsatt för otrohet och vet hur fruktansvärt det är. Tar lång tid att komma tillbaka och hitta sig själv igen. Stor kram till dig

 3. Hej! Jag har aldrig någonsin kommenterat något på nätet. Jag läser en del bloggar, vissa om mode och skönhet eftersom jag älskar det. Det jag vill säga är att jag högaktar dig för att du blandar lätta och mycket svåra ämnen/händelser här på din blogg. Man får en mycket komplexare och djupare bild av dig. Och det gör att man beundrar dig som artist och verkligen tycker om dig som människa.

 4. Anna skriver:

  Ja ni missade inget intressant på tv. Army of lovers, så osexigt! :/

  1. Jonas skriver:

   Va?? själv ÄLSKADE jag det, hade livat upp finalen såå mycket. Är typ kär i Thomas Benstem nu! :)

   1. Det var Tomas som gjorde koreografin till The Girl, förra året.Tyckte introt var roligt igår.

 5. alex skriver:

  Hi! At what contest were you involved in Romania?…because the Eurovision semifinal1 is just now? Thank you

  1. I know… I was suppose to be in that show, but in the last minute it was unfortunately cancelled. Boooring!!

  1. alex skriver:

   Shit! One chance to see you perform in Romania and stupid TVR cancels it! Maybe there will be a next time, you never know. Just please, next time when you come in Romania announce it on your blog, I know many people here who would like to see you live and hear Hero. I would cut one hand and sell it for that. Pretty pleaseee

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..