ANNONS

Fredagskväll

/

Egentligen skulle jag varit i Rumänien nu i helgen och medverkat i deras nationella Melodifestival, men det körde ihop sig i sista minuten och jag fick en ledig helg i stället. Så igår vid lunch bokade jag in ett möte på stan med en programledare och hans producent, ska medverka i ett nytt program som de sätter upp snart och som jag snart ska banda. Det blir något helt annat, något som jag inte brukar ställa upp på speciellt ofta. Det blir en öppenhjärtlig intervju om vad som hänt de senaste åren i mitt liv. Kommer nog att kännas för mig att prata mig igenom allt det där…hua. Men samtidigt känns det bra och jag hoppas jag kanske kan hjälpa någon som varit i liknande situation.

Igår kväll gick jag och Anders och såg Jesus Christ Superstar på Göta Lejon. En massa goa, fina kollegor…Fred ( min gamle man från Evita) Ola Salo ( som envisas, Smålänning som han är att kalla mig för Challan, diggar han som attan.) Anna Sahlin som körade med mig på Eurovision -99 i Jerusalem, Martin Kagemark som körade i Eurovision -08…m flera. Underbart att se dessa begåvade människor i en snygg produktion!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00