V 16

Imorgon går jag in i v 17 men så här såg det ut för denna veckan… Det finns en massa roliga appar när man är gravid. Jag  har en som heter Graviditet Babycenter och en från Vårdcentralen, där kan man få en massa rolig info om vad som händer dag fr dag och lite tips. Även om en graviditet är lååång så känns det ändå lite overkligt att jag snart gått halva tiden? Fast jag är väl medveten om att det “tunga” har inte börjat….:)

 

 1. Hej och grattis till din graviditet! Har precis börjat kika på din blogg när en kompis sa “då ska ju du ha barn samtidigt som Perrelli” ;-). Gick in i v 17 igår och väntar mitt tredje.
  Lycka till med allt!
  Skåning i Sthlm

 2. Hej,
  Ett tips om en annan app som jag använder – “gravidkalender”. Här kan du även se filmer om ex graviditeten och förlossningen samt teckna gratis gravidförsäkring!
  ;-)

 3. Vad roligt att få följa dig och magen. Själv är jag två dagar bakom dig och väntar också trean. Har verkligen börjat längta efter skrutten nu även om det är ett bra tag kvar.
  Lycka till!

 4. Stor grattis (Igen) Så spännande att följa..
  Jag och min man håller just nu på att genomgå IVF behandling. Äggplock i morgon (fredag) och sedan återförande söndag/måndag om allt funkar..
  Håll gärna en tumme för oss…
  Ha det bra och tack för en härlig blogg..

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..