Men and my love!

Åh, vad vi längtar längtar till värmen, Anders mailade mig precis en liten påminnelse om sommaren….nästa vecka tar vi alla barnen och åker på sportlovssemester, men bara till Spanien…men om några veckor blir det en ny semester igen och vi längtar!!!

Sommar, sol och ljus….åh vad jag saknar det nu!

 

 

 

 1. “bara” Spanien…hur kan du uttrycka dig så..
  Det är väl inte bara. du har ju för fasiken hus där, eller hur?
  Nästa resa, går den till Australien? Där är det toppen!
  Charlotte, glöm aldrig vilka som möjliggör dina resor, shopping, husköp m m

  F d fan

  1. Tråkigt när du vill missförstå mitt inlägg…bara Spanien skrev jag(som jag senare förklarade) för att det känns som mitt andra hem. Är där minst 5-6 ggr om året, ibland upp till 10 vilket gör att det för er läsare kanske inte känns lika spektakulärt som om jag hade åkte någon annanstans. För mig är det inte bara …jag älskar ju stället, annars hade jag väl valt att köpa hus någon annanstans. Men om det lilla fick dig att nu vara ett f d fan så kan jag bara beklaga.

 2. Oscar skriver:

  Hej Charlotte!

  har du någonsin varit i Mallorca? Palma är en härlig stad, och tro mig jag är härifrån!
  DET gott

 3. Värmen räcker gott. vi var där hela familjen förra veckan. var framme sent på kvällen, åt frukost ute på verandan dagen efter i solen och fåglarna kvittrar lika glatt som vanligt. Några strandbesök blev det också. Jag önskar er en trevlig vistelse i soliga spanien.

 4. Tycker du är så himla fin Charlotte! Verkligen fin bild på er.
  Du verkar må så bra i dig själv. Jag har varit med om ganska jobbiga saker i mitt liv och är på väg tillbaka, men fortfarande har jag ibland svårt att tycka om mig själv. Det är en väldigt jobbig känsla och jag försöker att ta hand om mig, göra saker jag mår bra av och omger mig med människor som får mig att känna mig värdefull.
  Kan du ibland också känna dig mindre värd, eller tvivla på dig själv? Om du har något bra tips hur du får bort den känslan skulle jag bli glad.
  Kram, du sprider mycket värme i din blogg!

  1. Jag förstår dig och tror att de flesta människor har upplevt det någon gång i livet, fast på lite olika nivåer. Det är inte lätt att leva och samhället ställer enormt stora krav på oss, framför allt på oss tjejer och kvinnor. Vi ska vara en god hustru, kvinna, älskarinna, god mor, en bra vän samtidigt som man ska ta hand om en massa i hemmet, vara framgångsrik, ha ett fläckfritt hem… städa fixa och dona, vara smal och snygg…Det är omöjligt och vi måste försöka sänka kraven på oss själva och inse att vi duger och att vi gör så gott vi kan. Sviktande självkänsla är tyvärr väldigt vanligt och vi måste bara lita på oss själva. Jag har oxå haft det jobbigt i perioder och förstår vad du gått igen. Rak rygg och försöka ta en dag i sänder, njuta av det vackra livet har att erbjuda, det kan låta banalt men om vi verkligen försöka tänka så fullt ut så mår man lite bättre. Pausa lite oftare:)) Stor kram och var rädd om dig, det finns bara en av dig!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..