Kors

I taket…;)) Efter ett dygn funkar det ingen… Undrar vart kommentarerna tog vägen?

 1. Milla skriver:

  Hej!
  Tack för en jättetrevlig blogg!! Namn förslag eftefrågade du tidigare, så jag tänkte komma med några förslag. Du har ju två söner sen tidigare & Anders en dotter, dina söners namn börjar på bokstaven A & Anders dotters namn börjar på bokstaven I, så ni kanske skulle ge den nya lillen ett namn som börjar på I. Då får ni två var liksom??! Vad finns det för namn på I då kan man undra. Det enda jag kommer på just nu är Isak men kanske det finns adra hör som har förslag på namn som börjar med det? Kanske finns det något italienskt namn som börjar på I. Som sagt bara några idéer jag hade =)

  Ha det fortsatt bra & lycka till med allt!!!

  Kram

 2. Maria skriver:

  Det var kanske tur att kommentarfunktionen valde att strula precis då, för jag var ganska upprörd över vad du skrev. Dock skyllde jag på dina gravidhormoner… ;)
  Vaddå att en tjej inte kan spela fotboll, hockey eller vara motorintresserad??
  Nonsens! Min far fick bara mig…har aldrig hört hono klaga, vårt motorintresse har varit vårt genemsamma intresse sedan mina tonår! idag 40+

  Hoppas det blir en tjej ;))))

  Kram,
  Maria

  1. Jag generaliserade lite, jag har en hästintresserad kille så jag är inte helt tappad bakom en vagn:)

 3. Meta skriver:

  Vad gör du om du inte får en frisk liten krabat? Pojk eller flicka, bara han/hon är frisk och fri från skavanker. Så säger visst alla utan att tänka sig för.

  1. Vad jag gör? Fy vilken fråga. Jag älskar det precis lika mycket men tror det är en självklarhet att man önskar att barnet ska vara friskt? Man vill väl inte att barnet ska få ett jobbigt liv med en massa sjukhusvistelse? Men blir det så så får man ju ta det? Säger inte det sig själv?

 4. Ida skriver:

  Hej Charlotte! Senast förra veckan var jag med om att en familj hade blivit informerade om att de väntade en pojke efter ultraljudet. Sen när jag mötte dem på förlossningen visade det sig vara en flicka som kom :) så de va blåa filtar och kläder på den lilla tjejen haha, gulligt. Föräldrarna var superglada och konstaterade att man verkligen inte kan lita hundra procent på tekniken när det gäller bebis och kön. Även om det är väldigt tillförlitligt i många fall..
  kram

  1. Nej så är det… Jag tycker bara det är skönt att förbereda mig och familjen. Men självklart är könet sekundärt. Man vill ju bara ha en frisk liten krabat;))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..