Gravidträning

Jodå, man kan faktiskt träna även när man är gravid. Jag har faktiskt börjat nu och det är inte alls av fåfänga utan för att jag måste få upp min kondition. Jag får svårt med flåset på scenen när jag sjunger. Så nu är det bara att ta tag i det här med konditionen. Löpbandet är toppen och träna armar, ben och rumpa. Dessutom tycker jag det är superskönt att stretcha. Den här gången ska jag inte göra misstaget att gå ner i spagat ouppvärmd, vilket jag gjorde när jag var gravid med Alessio i 4, 5 mån. Det resulterade i foglossning och var faktiskt riktigt bedrövligt. Jag hade enormt ont och kunde i perioderinte gå….bara grät. Benen vek sig och jag trillade ihop.Skulle precis ut på turne´med Tältprojektet och kände mig som en gammal tjock kärring som inte kunde ta vara på mig själv. Sissela Kyle som är en av världens gulligaste människor skule åka på samma turne´och hon sprang med en stol efter mig på repet för att parera om jag skulle rasa ihop. Sååå söt!!!

Denna vecka ska jag försöka köra flera dagar..imorgon kl 8 är det dags igen. Tränade/ Tränar ni när ni var/är gravida? Och hur tränade ni??

Älskar kallt kaffe!!! För att inte tala om Chailatte som jag testade idag för första gången. Normalt hade jag nog tyckt att den är alldeles för söt. Men nu är ju inte mina smaker överhuvudtaget vad de brukar vara…

Till schlagern igår så körde vi en nyttare variant än det vanliga…godis, chips osv. Vi gjorde ett frukt och grönsaksfat och lyxade till det med lite dipp. Sååå gott och kändes lite nyttigare. Vill inte ens prata om schlagern, är så j-vla sur för att programmet har utvecklats till något annat än en musiktävling. GGgggrrrr! Lägger ner att skriva om det, blir bara irriterad:)

Anders gjorde klassiska avokado halvor ala 80-tals röra som var så supergod. På lättcremefraiche´ och med rödlök och handskalade färska räkor. Mumma.