Super Bowl XVLII

Jag dööööör! Vilket nummer vilken artist! Såååååå snyggt. vad roligt att vara artist i ett land där pengar är oviktigt när det ska göras snygga nummer vid stora tillställningar. Det är bara att hitta på det coolaste man kan tänka sig och köra så det ryker!!!! Bra gjort Beyonce, du tillhör de största i världen just nu!

 

 

Beynce – Halvtidsnummer.

http://www.youtube.com/watch?v=1rbnikVO1rs

 

Reklam

http://www.youtube.com/watch?v=oPNr0_6MnDo

http://www.youtube.com/watch?v=dn6vWm41o3k

http://www.youtube.com/watch?v=4g7NlR8Xi4Q

http://www.youtube.com/watch?v=o2prAccclXs

 1. MiUSA skriver:

  Ja, här i USA slås det på stort när det skall till. Jag ÄLSKAR Superbowl, mest för själva matchen (American Football är min absoluta favoritsport att kolla på), men reklamen, och halftime showen är ju nåt man också ser fram emot. Jag gillar personligen inte Beyonce, men showen var ju storslagen. Det spelar ju inte direkt nån roll vem som uppträder på SB, show som show, så är det ju nästan alltid bra.

  Facoritreklamen var helt klart Budweiser/Clydesdales.

  Bästa hittills tycker jag var Superbowl XXXVII (2002), med U2 och tributen till 9/11. Helt SUPER!

  Jag ser redan fram emot nästa års Superbowl. :)

 2. M skriver:

  Gillar också Beyonce jätte , jätte jätte mycket men hon “slår inte ” förra årets Madonnas uppträdande på Super Bowl ;-) … tycker jag i af :-)

  1. M skriver:

   Det tycker jag också Charlotte. Jag gillar Madonna jätte mycket, Beyonce också , särskilt hennes låt ” if were a boy ” , tycker den är ENORMT , har lyssnat på den dagligen i många månader , den gör att jag glömmer om mina dagliga problem :-) …konstigt …va ! :-)

 3. Hej Charlotte! Har förstått att du har hus i Torreveija, vi funderar på att åka dit i sommar. På vilket område ska men bo med barn? Tack för en trevlig och bra blogg!

  1. Det finns en massa fina områden kring Torrevieja. Jag vet inte var du kan hyra hus, har tyvärr dålig koll på det. Men runt i de trakterna så kan du nästan bo varsom helst. Lycka till!! Kram

 4. Hej Charlotte! Jag har förstått här på bloggen att du har hus i Torreveija, vi funderar skarpt på att hyra något där i sommar. Om man är en barnfamilj var ska man välja att bo? Har förstått att det är ganska stort. Tack för en trevlig blogg!!

 5. M skriver:

  Beyonce ska spela i Stockholm i globen den 27 maj :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..