Klickat hem.. Och Bud;)

Eftersom garderoben inte längre passar… Ggr! Så måste jag börja titta efter liite större storlekar i nya kläder. Alla ni som är gravida? Var handlar ni?H&M? Har hört att Mom2Mom ska vara bra?
Igår klickade jag hem ett par jeans och en blus ifrån Drömhuset i lite större storlekar..
Samtidigt köpte jag några fina ljuslyktor, en massa ljus och ett par ursnygga låga boots från Frye. Älskar färgen!!! Gjorde en rödbetssallad med pinjenötter, feta och bladspenat till fisken igår och lyktorna fick vara med!
Sen fick jag en present medskickat till kommande bebisen;) ett par söta Shepard tofflor!! Trodde inte ens de gjordes för så små fossingar;) Tusen tack!!!
Alessio vaknade med 39,6 imorse.. Det är riktig sjukstuga här. Så segt men det är bara att vänta ut den. Angelo mådde bra idag i alla fall och gick till skolan. Izabella är hemma, jag ville inte släpa ut Alessio med så hög feber för att åka till dagis och Anders är i Göteborg och jobbar. Vi får en mysig dag hemma istället.
Det kom precis ett bud från Friggs. En massa goda teer, och en alldeles egen tekanna med en tjusig avbild av mig. Vilka roliga idéer! Den var såklart fylld med hett vatten, så jag gjordes mig en kopp te med honung direkt. Kalas! Jag dricker nästan inget kaffe alls sedan jag blev gravid, det smaker helt enkelt inte lika bra längre. En kopp om dagen kanske…