Hemma dagar..

Angelo hade 40 graders feber igår och Alessio vart hängig så jag fick hämta honom vid lunchtid på skolan. Det går tydligen en massa just nu.. vi blir hemma några dagar. Igår rensade jag ur ett par garderober, tänkte faktiskt fortsätta med det även idag. Passa på att försöka få lite gjort. Först blev det filmtajm;)) Men jag är så förbaskat trött?! Herregud, ska det inte gå över snart?
Anders kom hem med första Snobben presenten igår som han hade fått av en i hockeysällskapets fru som läser bloggen .;)) Tack, det var gulligt!!

Jag hörde att någon sa att det tar ca 7 år för kroppen att gå tillbaka helt efter en graviditet? Stämmer det? Att man då räknas som förstföderska igen? Nog för att jag har glömt en hel del, men inte smärtan:)

Men hur länge ska jag vara så här trött. Trodde det gick över i v 12-13? Tydligen inte…mår dessutom fortfarande illa? Borde oxå gått över tycker jag.

Idag hade Anders bror som har målarfirma varit här och snyggat till det.. Vi ville lasera garderobsdörrar och fönsterbrädor i en något mörkare nyans. Det blev skitbra tycker jag. Känns kul att fräscha till det och det känns helt plötsligt som nytt igen;)