Det stämmer…;)

Jo, det stämmer som flera av er redan har uppmärksammat… En del har sett mig liiite rund om magen på scenen, kanske i Evita? Någon hade uppmärksammat att bara Anders drack champagne på nyårsafton. Någon har sagt att det lyser lite extra om mina ögon.. vad vet jag?! Ni är observanta. Det stämmer, jag är gravid och vi är väldigt lyckliga!
Vi hade verkligen velat hålla det hemligt lite till men inser att det är ohållbart då både jag och mitt management är helt nedringda sedan två v tillbaka. Inte så konstigt eftersom det faktiskt syns på mig. Det hjälper inte hur mycket kläder jag har på mig eller hur bulsigt jag klär mig, det syns att jag inte bara ätit för mycket julmat. Vi trodde faktiskt att vi skulle ha två…. Eftersom jag blev stor fort och Anders har tvillingsystrar så finns det i generna. Men nej, det ligger en bebis i magen och det är jag tacksam för;))

Som ni förstår nu så är detta anledningen till varför det är skönt att Evita nu är över… Jag tyckte det var lite läskigt och obehagligt att trilla, tappas och bli runtsläpad på när man är rädd om det lilla i magen.

Det kommer bli ett sommarbarn och Ja.. Jag ska ändå göra Diggiloo. Höggravid. Det kommer bli underbart..

Det var planerat och vi ser verkligen fram emot en liten ny krabat i vår familj.
Vi vet inte hundraprocentigt vad det blir… Men det går vilt till där inne redan. På ultraljudet så gjorde”den” volter och stod på huvudet. Helt galet!Mina pojkar vill ha en lillebror och Izabella vill ha en lillasyster. Hur det än blir så blir vi glada och nu går den under namnet “Snobben” som Alessio har gett den. När jag förklarade att det kan ju faktiskt vara en tjej… Vi vet inte?

Då såg han lite besviken ut och kontrade sedan med att då får den heta Snobbelina! Så var den saken ur världen!!! De längtar redan enormt mycket vilket gör oss jätteglada.


Nu hoppas vi bara att allt går bra och att vi får en frisk liten krabat!

Jag är precis som mina andra graviditeter väldigt stor tidigt o det ser ut som jag gått längre än vad jag gått.
Jag försöker trösta mig med att jag vet att jag kan komma i form igen…
Mitt illamående hänger i sig fortfarande vilket är kämpigt.. Det borde redan gått över men vill inte riktigt.

Nu kommer ni att kunna följa mig genom en ny fas i livet och jag tycker det känns precis lika spännande den här ggr. Det var 7 år sedan jag var gravid senast så det känns lite som att börja om på nytt.

Tänk vad livet kan ta vändningar snabbt?
Anders, jag och barnen är alla väldigt glada och känner en enorm tacksamhet inför det lilla livet. Anders som blir tvåbarns far och jag som blir trebarns mor. Nu ser vi fram emot en mysig vår och sommar som tre barns familj innan vi förhoppningsvis blir en till…

Nu ska jag ikväll ut med tjejligan och äta middag på Nosh and Chow, det ska bli mysigt!!