Birka Cruises

Vilken mysdygn! Vi åkte Birka Cruises igår kväll, jag hade inbokat ett jobb för att sjunga igår kväll på nattklubben och sedan promotade jag parfymen i taxfree shopen där de säljer den även i vanliga fall. Det var många som var nyfikna på doften och ville ha den med sig hem och testa den och shimmering lotion. Om ett par månader kommer vi släppa två nyheter i The Girl serien.

Ps. Julerbjudandet som vi hade på parfymen ligger kvar i min webshop på charlotteperrelli.com januari ut.
Ni hittar erbjudandet här…

Anders lyckade komma loss och ta ledigt för att följa med på båten. Vi fick en fantastisk svit i etage och har blivit så bortskämda. Frukost på rummet, champagne och frukt stod framdukat när vi kom. Vi har ätit en tre-rätters middag i Bistron från deras nya meny och Hummersoppan var magisk. Den kan jag verkligen rekommendera!Birka Cruises hade premiär för sin nya satsning “lill-lördag” och jag uppträdde igår kväll och sjöng ca en halvtimme till en väldigt stor och fin publik. Det blev dans efter ett par låtar och alla sjöng med för fulla halsar! Underbart.

Idag har vi legat i spat och njutit och jag hann dessutom med att få en pedikyr behandling vilket jag verkligen var i behov av!! Så skönt!

Nu ska jag åka hem och se hur det går för tapetserarna hemma i huset. Izabellas rum borde vara klart och kanske även vårt sovrum. Ska bli spännande!!

Vår enormt fina svit i etage.

Jag promotar parfym i taxfree shoppen.

God dessert!

En härlig dag på Spat.

Enormt varmt och skönt i jacuzzin.

Kina som oxå jobbar med parfymen följde med och bubblade.