Les Miserable

Igår kväll gick vi på bio. Vi tittade på Les Miserable och den var verkligen grym, fantastiska miljöer och så snyggt filmat ! Tyvärr sjöng Russel Crowe som en riktig kratta…det förstörde faktiskt en del. Trist! Jag gillar verkligen Russel men definitivt INTE som sångare…

 

20130123-180711.jpg

20130123-182057.jpg

  1. Klara skriver:

    Vem e Russell ???(

  2. Ja, den var verkligen kanon! Fast jag tyckte att Crowe sjöng bra! Bättre än Jackman. Men jag är ju bara lekman..;-)

  3. Les Mis :) Åhh vad jag har sett fram emot den filmen! Ska se den på lördag och jag längtar!! Såg musikalen på Cirkus i Stockholm för mååånga år sen och innan dess såg jag den i New York! Hade inga förväntningar alls (hade hellre velat se Cats) men blev HELT betagen :) Satt med tårar i ögonen från den första sånginsatsen till den sista! Underbar musik…

    Finns en inspelning av Evita i Malmö? För oss som inte fick möjlighet att se Dig där..

    Kram,Åsa

  4. Åh, vi ska se den på lördag! Ser verkligen fram emot det! :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..