Les Miserable

Igår kväll gick vi på bio. Vi tittade på Les Miserable och den var verkligen grym, fantastiska miljöer och så snyggt filmat ! Tyvärr sjöng Russel Crowe som en riktig kratta…det förstörde faktiskt en del. Trist! Jag gillar verkligen Russel men definitivt INTE som sångare…

 

20130123-180711.jpg

20130123-182057.jpg

  1. Les Mis :) Åhh vad jag har sett fram emot den filmen! Ska se den på lördag och jag längtar!! Såg musikalen på Cirkus i Stockholm för mååånga år sen och innan dess såg jag den i New York! Hade inga förväntningar alls (hade hellre velat se Cats) men blev HELT betagen :) Satt med tårar i ögonen från den första sånginsatsen till den sista! Underbar musik…

    Finns en inspelning av Evita i Malmö? För oss som inte fick möjlighet att se Dig där..

    Kram,Åsa

  2. Ja, den var verkligen kanon! Fast jag tyckte att Crowe sjöng bra! Bättre än Jackman. Men jag är ju bara lekman..;-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..