Sista:(

Ja, nu ikväll satte jag punkt för min Eva Peron.1,5 år sedan jag skrev kontrakt. 1 år sedan jag själv med repetitör började repa .. Ett halvår sedan premiären. Nu är det slut och färdigspelat. Det har varit det svåraste jag gjort, men eftersom jag älskar utmaningar också just därför det roligaste!!! Som jag har njutit! Det var med tårar som inte bara var spelade för Evas öde utan även med tårar för att det nu är över som jag snyftade mig igen de sista låtarna som en döende Evita.
Jag hade finbesök i publiken bestående av barndomskompisen Jeanette ( tack för publikbilden) med hela hennes familj och även av Peter och Pernilla. Anders fanns självklart oxå på plats! Underbar avslutning! Tänk att ha Operan som arbetsplats och dessutom en fullsatt sådan, 100 % beläggning under hela spelperioden. Jag är sååå tacksam och lycklig!!! Att jag har fått uppleva det här och lyckats genomföra alla föreställningar känns fantastiskt.

20130120-231712.jpg

20130120-231719.jpg

  1. Vill tacka för en fantastisk föreställning! Jag var där i söndags, du var väldigt bra. Liksom de två andra gångerna då jag sett föreställningen. Hade gärna sett den ännu fler gånger om det funnits tillfälle :)

    1. Vad roligt att du sett den så många ggr… Otroligt att du fått tag på biljetter. Har många vänner som inte lyckats tyvärr. Underbart att du gillade den;)

  2. Grattis Charlotte ! Alltid med sorg i hjärtat när det tar slut det man gillar ! Du har varit fantastisk !

  3. Hej

    Jag bara tackar för den underbara operan. Du satte allt och lyckades så bra. Grattis!!! Fick ditt autograf. Tack så mycket!!!!! Lycka till i fortsättningen.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..