Fint erbjudande till mina läsare!

Nu när det nya året är här har jag tillsammans med Damernas Värld tagit fram ett exklusivt erbjudande till er läsare. Ni får 4 nummer av Damernas Värld för 99 kronor (+ porto & exp. avgift 29 kr). Dessutom får ni min träningsbok KICKSTART, allt du behöver för att komma igång med träningen!
Visst är det ett bra erbjudande? Passa på!

 1. cissi skriver:

  Härligt erbjudande, har precis beställt:):)Fina Charlotte, skulle hemskt gärna vilja ha boken signerad:)Är det möjligt tror du???Trevlig helg…..du ska få bli min inspiration till en hälsosam nystart. Tyvärr känner jag att det finns mkt att vilja förändra i ens livsstil. Svårt att veta vart man ska börja..börjar man med allt på en gång blir det för svårt och jag tappar då lätt min glädje och motivation.
  Har du ngt tips som du kan dela med dig av, var hade Du börjat?
  Kramar Cissi

  1. Jag har ett tips! Köp en årsplan-almanacka från Granit 49 kr och sätt upp på väggen. Skriv upp dina mål, inte massvis utan få i taget, REALISTISKA. Och var snäll mot dig själv och inte vara rädd för att sänka kraven om inte tiden skulle räcka till för att jobba mot målen. När man har sina mål tydligt uppsatta på en vägg så påminns man lättare än när man har sina drömmar i huvudet.
   Och kom ihåg – “Hur äter man en elefant? Jo, man tar EN tugga i taget!!!” Heja dig Cissi!

   Kram Carin ;)

 2. Grymt bra erbjudande! Alltid kul att kunna titta i en bok för att kicka igång motivationen. För mig var det superskönt att bli av med sockerberoendet i samband med att jag testade LCHF. Alla gör på sitt sätt, och ett steg i taget mot sina mål. Synd att Evita inte sattes upp i Stockholm, hade gärna sett dig här. ;)

  Kram Carin
  http://www.hangpattar.wordpress.com

 3. Sussi skriver:

  Så..då var det beställt då. :)
  Tack för en härlig blogg, så kul att läsa.
  Lycka till med allt, du är fantastisk som orkar hålla det tempo du gör!
  Kram Sussi

 4. Är boken signerad? Skulle så gärna vilja få den signerad :-)

 5. Såg att en annan tidning hade samma erbjudande några veckor sedan..tror det var Amelia om jag inte minns fel. Missade det erbjudandet så tror jag testar DV istället, är så nyfiken på boken :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..