ANNONS

You’ll never wear that again

/
Kläderna jag inte längre använder.
Om du är som jag har du också kläder i din garderob som du aldrig använder. Du vet – fel storlek, fel stil eller passform. Kläder som inte längre passar dig helt enkelt.Stockholms Stadsmission har startat en kampanj vid namn You’ll Never Wear That Again som går ut på att man, med hjälp av sina gamla Facebookfoton, kan upptäcka vilka plagg man har som man inte längre använder. När man vet vilka det är så är det ju enkelt att skänka dem till närmaste Stockholms Stadsmission.

Det är för en bra sak, och en rätt kul ide, så gå in kika själv på http://youllneverwearthatagain.se och se vilka kläder du har som du kan skänka till Stockholms Stadsmission.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00