You’ll never wear that again

Kläderna jag inte längre använder.
Om du är som jag har du också kläder i din garderob som du aldrig använder. Du vet – fel storlek, fel stil eller passform. Kläder som inte längre passar dig helt enkelt.Stockholms Stadsmission har startat en kampanj vid namn You’ll Never Wear That Again som går ut på att man, med hjälp av sina gamla Facebookfoton, kan upptäcka vilka plagg man har som man inte längre använder. När man vet vilka det är så är det ju enkelt att skänka dem till närmaste Stockholms Stadsmission.

Det är för en bra sak, och en rätt kul ide, så gå in kika själv på http://youllneverwearthatagain.se och se vilka kläder du har som du kan skänka till Stockholms Stadsmission.

  1. jess skriver:

    Bra idé. Själv så har jag precis rensat ut en hel del. Kan inte skicka med kläder till Spanien som jag aldrig kommer att använda igen. Det blev två styck stora Ikeapåsar, de blåa, fyllda med plagg som någon/några andra kan få nytta av:-) Kram Jess Annorlunda Underbara
    http://annorlundaunderbara.wordpress.com
    Snacka om dränkt

  2. Isa skriver:

    Eller så skänker man kläder till sina vänner som inte har råd att köpa nya kläder.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..