Ännu varmare..;)

Det blir varmare för varje dag som går.. När vi kom för några dagar sedan kändes det som en svensk sommardag, men nu känns det mer som vi är i Afrika…kanske inte så konstigt eftersom det bara är 19 mil dit..


Jag har en inplanerad semester till värmen framåt vårkanten, men funderar redan nu på om jag ska kunna trycka in en v sol till innan dess. Jag gillar snö och vi funderar till och med på att köpa hus i Åre, men jag behöver sol mellan varven för att orka. Blir helt galen av mörkret hemma. Tanken på att åka hem och skotta snö är långt borta.


Idag har vi uteslutande legat vid poolen. Måste nog besöka en farmacia eftersom min envisa förkylning sedan 2,5 v tillbaka vägrar att ge med sig. Den 2:e januari spelar jag Eva Peron i Evita igen och det skulle vara skönt att vara frisk när vi sätter igång. Tänk vad fort tiden går… Jag har bara 8 föreställningar kvar att spela, sen är det över. Punkt slut. Otroligt… Minns när jag dubbelarbetade förra sommaren. Gjorde Diggiloo och samtidigt repade in Evita i Malmö. Jag satt och ojjade mig till Jessica medan vi sminkade oss och var så otroligt stressad över hur jag skulle få ihop min tillvaro med barnen som går i skolan i Sthlm samtidigt som jag skulle spela i Malmö. Men schwitch så har tiden passerat o med lite hjälp från mina fantastiska människor omkring mig så har vi lyckats tråckla oss igenom även denna perioden. Tack alla fina som har hjälp istället för stjälpt mig. Det betyder mycket!


Nu blickar jag framåt… Ett nytt spännande år med allt vad det innebär, det finns redan många projekt inplanerade och jag ser fram emot varenda ett. Men det finns faktiskt även inplanerad ledighet….

Och Det tycker jag är vuxenpoäng från min sida. Jag är inte bra på att blocka ledighet i min kalender men i år ska jag lyckas. Mitt nyårslöfte till mig själv❤