Malmöhelg

Igår körde vi ytterligare ett städningsrace, jag lyckade få ihop 5 säckar, 4 backar m kläder och leksaker som nu ska skickas till Stadsmissionen. Förra v gick ett annat lass med 10 säckar. Barnen leker inte m lego längre, inte med bilar heller och jag hade drivor med sådant som jag hellre skänker bort till barn som inte får några leksaker.
Nästa v ska vi börja tapetsera vårt sovrum och även Izabellas rum så det passar bra att rensa lite innan. Nu är vi på väg till Malmö för sista helgen innan jul med Evita.

20121208-113340.jpg

20121208-113435.jpg

20121208-113441.jpg

20121208-113449.jpg

20121208-113455.jpg

 1. Sara skriver:

  Hej Charlotte.
  Jag har under perioder följt din blogg aktivt på grund av att du bland annat, som jag har förstått det, valt att inte äta kött. Jag har inbillat mig att det beror på att du värnar om djuren. Och en person som tar ett sådan ställning har ett hjärta större än någon annans. Men när båda dina barn och nu även du går runt och visar upp päls-detaljer på jackor så blir jag lite förvirrad. Och besviken. Om du inte visste det redan så är djurens päls inte en restprodukt av köttkonsumtion och inte heller är det på något sätt flådd på ett humant sätt. Det finns mycket som jag tycker att du inte behöver be om ursäkt för. Du är framgångsrik, vacker, omtänksam och en förebild på många plan. Men just på pälskonsumtions-punkten så förstörs ditt varumärke en smula. Jag skulle gärna vilja se dig skippa pälsen för djurens skull.
  I övrigt tycker jag du är cool :)
  Gott Nytt År!

 2. Kan inte heller se min kommentar ang miljöbilar och varför din blogg mest handlar om konsumtion!

 3. oj…det var tidigt att sluta med lego..mina söner slutade nog inte förrän vid 11-12….det blev ju svårare o svårare bygge=) och när ena fyllde 22 fick han en STOR byggsats av hans kompisgäng som dysselsatte alla ett bra tag….men visst är det skönt att rensa o ge till det som behöver det bättre.=)

 4. Maria skriver:

  Hej!
  Kan inte se att min kommentar har kommit med så jag skriver en gång till :)

  Väldigt fin bil du har köpt.
  En liten fråga var har du köpt den snygga mössa med skärm som en av killarna har på bilden. Den va jättefin.
  Ha en fin dag
  Kram

  1. Har inte läst din fråga heller förut..? Hmmm… Den har några år på nacken och jag minns faktiskt inte… Tyvärr!

 5. Maria skriver:

  Hej!
  Vilken fin bil du har köpt.
  En lite fråga var har du köpt den fina mössa med skräm som en av killarna har på sig på bilden?

  Kram Maria

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..