Bilder från Julkonserten i Ö-vik

Här kommer lite bilder från mina första julkonserter för året! De gick av stapeln i Ö-vik och jag gjorde igår två föreställningar i kyrkan. Fint Big band som kompade mig och en stor körer och även en gospelkör! Trevliga och duktiga musikanter ut i fingertopparna..,så underbart roligt det här är, musik när den är som roligast.

 

 1. Hej!

  Jag ser fram emot att höra dig snart med mina Jazzvänner! Jag är så glad att du har borjat sjunger Jazz eftersom Jag tycker om din röst en hel del. Jag är också bekant med flera av de som ska sjunga under JulJazzGalan. Vi har setts förut.. och det var mycket roligt att läsa om att det är flera Jazz sångerskor som har inspirerat dig som sångerska! Vi ses igen, snart när Jag ska träffa mina Jazz vänner.

  Hälsingar,

  Andreas

 2. Tack Charlotte,för en fantastisk trevlig kväll.
  Tycker alltid att Julsångerna blir extra stämningsfulla
  Med dina klara vackra toner.
  Nu går man i Julmånaden med FULLADDE BATTERIER,
  Tack o kom gärna tillbaka nästa år,
  / Mikael……P.S skivan var jättebra.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..