Mer svar:

Här kommer mer svar på era frågor….

Mathias

Hej!
Jag undrar vad du gjort med kläderna som du haft dom gånger du varit med i melodifestivalen, har du dom hemma i din gardrob?

Hej hej!

Jag har dem hemma i min garderob. Tycker det är roligt att spara dem:)

——————————————————————–

Mimmi

Hej Charlotte! Jag undrar hur du konkret arbetar när du studerar in nya saker? Har du nån som ackompanjerar dig eller spelar du såpass bra piano själv? Eller kör du helt enkelt mot bakgrundsmusik?

När jag repar in nya saker sitter jag oftast själv. Ibland med cd ibland plinkar jag själv på pianot. Inför Evita hade jag repetitör, så det varierar.

——————————————————————-

Jessica

Jag har en fråga kring din röst. Hur tycker du att den har utvecklats/förändrats sedan i början av din karriär? Kan du höra när du lyssnar på en låt, din eller någon annans att den hade blivit mycket bättre om du/hon/han hade använt en annan teknik. Hur gör du för att hålla rösten i trim?

Absolut! Rösten förändras hela tiden beroende hur du jobbar med den. Det är ganska intressant och  jag tycker det är roligt att jobba tekniskt och “leka” med rösten. Jag har blivit enormt mycket stabilare genom åren och det handlar oxå om självförstroende. Det gäller att vara rädd om rösten i alla lägen och vårda den väl. Inte utsätta den för skador helt enkelt.

—————————————–

Julia

Hej!
Ska till Stockholm framöver och undrar om tips på trevliga ställen där man bara kan slå sig ner lite senare på kvällen för att umgås och dricka lite gott. Inget ”party-hak” utan något lugnare…

 

Finns mängder av ställen men jag skulle rekommendera, Miss Woon, Berns eller Griffin. Hoppas något faller dig i smaken. Kram

—————————————————

Anneli

Hej Charlotte!
Jag undrar vilka parfymer du använder förutom din egna såklart, den är ju ljuvlig. Är också nyfiken på vilket parti du röstar på och varför?
Stort lycka till med kärleken, ni är såå fina tillsammans!

Jag använder mig av Tom Fords just nu, men annars så älskar jag Cartier. Parti brukar jag hålla för mig själv. Kram på dig.

————————————————————-

Johanna

Har för mig att du pratade om att skriva dina memoarer tillsammans med Carina Nunstedt för ett tag sedan. Ligger det på is? Skulle vara jättekul att läsa din bok i framtiden! Sedan undrar jag om du någon gång tycker det är jobbigt att bli igenkänd? Du verkar ju jobba en hel del (minst sagt :), vad har du för knep för att koppla av och få en lugn stund? Tack för en bra blogg, så kul att läsa!

Jodå, vi pratade om det…men det finns lite till jag vill hinna med inan det är dags för den men jag skriver själv under tiden för att komma ihåg. Herregud vad roligt det är!! Men det är också jbbigt att skriva en självbiografi för man måste lämna ut sig själv och sin omgivning.

———————————————————–

Anna

Har du löshår till vardags?

Nej, bara vid speciella tillfällen. Det är inte så ofta nu för tiden, eftersom jag har så långt hår själv.

————————————————————

Matilda

Roligt med frågestund! Hur ska ni fira jul i år? Något speciellt du önskar dig i julklapp?

Tack. Vi kommer fira hemma hos mig, hela tjocka släkten. Mamma, pappa, syrran m barn och familj. Jag och mina barn, Anders och Izabella och sedan kommer även Anders bror med familj. Hmm…mycket snö önskar jag mig. Glada, friska barn och en lugn mysig jul. Jag har allt jag kan önska mig.

———————————————————–

Klara

Hej! Jag undrar hur dags du kommer till Evita ? Du behöver inte svara jag är bara väldigt nyfiken toi toi :D ( lycka till )

Hej Klara! Jag kommer till teatern oftast 2 timmar innan föreställning för att sminka mig, få peruk och sedan sjunga upp mig och göra soundcheck.

—————————————————————

Sabina

Beställde fit & smart protein och fit & smart femme power :)
Fick hem det igår och drack nyss proteinet, kan säga att det är det bästa proteinet jag har testat!
jag fick väldigt ont i magen av ett annat protein och då slutade jag givetvis att dricka det.
Tabletterna ska jag ta senare idag när jag ska till gymmet för första gången på 6 månader haha.

Men som sagt, väldigt mättande och gott protein! Har rekommenderat det till mina vänner :)

Vad roligt att du gillade det, verkligen. Kram på dig!

————————————————————–

Sara

Hur ser en vanlig lördag ut för dig om du inte hade några måsten? vad skulle du göra då?
Vad äter du till frukost?
Äter ni mycket godis och chips?
Hur håller du formen? :) tack på förhand

Oftast är det då hockey el fotboll med barnen på förmiddagen beroende på årstid. Jag äter yoghurt, musli, nötter och bär till frukost, gärna en knäckemacka med ost och grönsaker till. En cappucino och ett glas juice.

Vi äter inte speciellt mycket godis el chips, konsumerar nog säkert mindre än de flesta.

Jag försöker träna så mycket jag orkar och kan, nu var det dock på tok för lägesedan. Håller mig i form av det jag rör mig på scenen.

—————————————————————–

Maria

Känner mig ofta själv rätt slut och jag är ju inte ens i närheten av det du åstakommer dagligen…. men hur orkar du undrar jag?? är du alltid tip top??? sitter du nångång hemma oh bara ser på tv ex?? har du sån tid??
Har jag mkt inbokat känner jag bara en stor stress – vill ha allt gjort så jag har det bakom mig. När vi reser så behöver jag nån vecka hemma sen för att landa ex. Nu var Ni nyss i Paris och sen vidare direkt….

Jag förstår faktisk precis din fråga och den är befogad. Mitt liv är ojämnt. I perioder har jag det hysterisk med jobb och i perioder hämtar jag barn på skolan kl 15 varje dag och är med dem på alla deras aktiviteter och bara är hemma och myser. Men ibland är det slitigt att fara och flacka, men det är en del av mitt liv och jag är väldigt van vid det. Fast det klart det kommer stunder då jag bara vill vara… utan krav.

———————————————————————-

Milla

Vilket märke och färg är det på läppstiftet du har på bilderna där du använder de nya lock/platt tängerna? Mycket vackert.

Det är Mac, Myth.

———————————————————————–

Björn

Hej underbara Charlotte!
Jag undrar om du kommer ”göra” något med ”The girl”-albumet? Turné, krogshow(som det pratats om) mm… Jag älskar verkligen det albumet och känner att det är jättesynd om det bara ”försvann”. Sen hur lång tid tror du det dröjer till nästa album???

Du är bäst!

KRAMAR!

 Hej Björn!
Det kan bli aktuellt med krogshow men inte 2013….då vill jag samla kraft och ta det lite lugnare. Det kanske kommer ut ett nytt album och sedan ska jag på Diggiloo turne´och har även julen spikad.
Men vi får se…en dag i taget;)
 1. Jonas skriver:

  Har du kvar ESC99-dräkten? Hade varit kul å se en bild här när du har på dig den idag. :) (för du måste väl komma i den fortfarande?)

  1. Ha ha.. Ja det gör jag.. Men skulle aldrig ta en bild i den, varför då? ;)))

  1. It’s for your gay fans darling – we love a good costume outfit!! ;)) Kram

 2. Jenny skriver:

  Hej, blev nyfiken på proteindrinken, vad är det och var kan jag beställa alternativ läsa mer om det. Vill leva hälsosamt samt gå ner i vikt. Precis som du så har jag två små barn, jobbar heltid och pluggar 75 % så träning står inte högst upp på listan tyvärr, blir högst 1 ggr i veckan genomsnitt. Tacksam för svar. Tack för din trevliga blogg. Förresten såg dig på kungsmässan på HM för någon helg sedan. Det var roligt eftersom jag följer din blogg. / Jenny

 3. Lisa skriver:

  Hej!
  Du, du får nog ändra texten “Efter en nervös omröstning så stod Charlotte som vinnare nere i Jerusalem och är än idag Sveriges senaste vinnare i ESC.” på din hemsida eftersom du inte är än idag Sveriges senaste vinnare i ESC :-)

 4. Hej! Läste om dina förkyldningsproblem och vill bara dela med mig av mina egna erfarenheter gällande långvarig förkyldning. Ät manuka honung helt suverän, skall ätas som den är använder du den i varmt vatten/the så försvinner effekten. Använd även time released c-vitamin då den har en längre verkanstid i kroppen. “Vanlig” c-vit tar kroppen bara till sig det den behöver vid tillfälle,och då
  vitaminen är vattenlöslig så gör sig kroppen av med det den inte behöver just då, har man en som verkar under längre tid kan kroppen ta upp det den behöver under dygnet istället för under en
  kortare tid. Lite extra d-vit under de mörka månaderna är bra. Lycka till.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..