Frågor& Svar!!

Hej på er glada!!! Här kommer lita svar på era frågor….:))

anderberg

Hej, vad kul!
Först undrar jag om dina vita tänder, upplever du ilningar med den metoden du använder dig av?
(Det var den ytliga frågan)
Sen har jag för mig att du är andlig av dig (?) och undrar om du någonsin gjort en regression – hur var det isf?
Tack för en bra blogg!

 

Hej på dig!

jag upplevdet precis när jag gjorde det men inte efteråt. Blev nöjd med resultatet men borde suttit lite längre. Dags att göra om det igen:)

Jag har aldrig gjort en regression men skulle väldigt gärna göra det! Är helt orädd och tycker det är spännande, givande och intressant.

Kram på dig!

————————————————————-

Anna

Kommer Evita sättas upp i Stockholm?

Inte vad jag vet nu, eller rättare sagt nej. Det är en för dyr produktion, det kommer inte funka. Tyvärr. But I wish!

————————————————————–

E

Åhh va roligt… Då måste jag få veta…
Vad får dig att skratta?
vem får dig att skratta?
Vilken är den bästa komikern, i ditt tycke? Svensk som utländsk…
Sen svarade Kimpa på ett mail jag skickade till dig, om en Italiensk restaurang…Vilken är din favorit i Sthlm?
:-)

Jag har ganska lätt och nära till skratt. Jag gillar verkligen att ha roligt. Anders får mig att skratta. Han är enormt roligt och skärp…smart och snygg:)))

Vet inte vem jag tycker är roligast…Felix Herngren är en kul kille, vet inte om han är komiker men han är grym och jag skrattar åt honom. Eller med honom?

Italiano är en bra italienare, klassisk och ligger på Riddargatan i Stockholm. Har funnits så länge jag kan minnas.

——————————————————–

Vera

Har läst nånstans att du drog ner rejält på kolhydraterna när du kom iform och gjorde träningsböckerna.
Blev lite förvånad över pasta/potatis/bröd recepten i din senaste bok. Vad är ditt bästa tips för att gå ner i vikt när det gäller kosten?

Jag förstår att du blev förvånad , men boken är inte inriktad på viktnedgång utan på ett hälsosamt liv. Men om du vill gå ner i vikt så skulle jag rekommendera GI. Strunta i vitt bröd, helst allt bröd alls. Inga kolhydrater i form av pasta, ris, potatis. Inget socker!!!

Lycka till!

 

——————————————————-

Emma

Jag undrar hur du ser på framtiden, hur ser ditt liv ut då? Kommer du sjunga så länge du orkar eller vill du göra något annat? Vill du flytta tillbaka till Småland i framtiden?

Bra fråga. Jag älskar att sjung. Det är mitt liv att stå på scen, jag skulle sakna det och det är nog ända anledningen till att jag inte vill bli gammal. Jag vill inte tappa stinget vad det gäller sången. Tråkigt och ledsamt. Men det finns en massa andra saker som jag oxå vill göra. Jag skulle kunna bli manager, jag vet ju precis hur artister vill ha det;)

Syssla mer med min parfymserie och utveckla det! Har en massa planer på andra projekt jag vill göra så jag kommer nog inte bli sysslolös.

——————————————————

Åsa

Bästa Charlotte! Tack för att du bloggar och delar med dig av ditt liv! Jag undrar om du har någon riktigt stor önskedröm att få genomföra i ditt yrke? Tänkte också fråga om du tror att du kommer att bo på heltid utomlands pga av ditt yrke? Ni är så otroligt fina du och Anders! Kram

Tack snälla. Jag är glad att jag fått göra Evita, det är mitt livs roll. Jag älskar att spela henne. Skulle gärna prova på film… det vore roligt. Jag kommer inte flytta utomlands så länge barnen går i skolan men efter det kan jag lätt tänka mig Florida eller Los Angeles. Älskar värmen och det livet känns väldigt rätt. Tack för de fina orden.

—————————————————–

J

Hej!
Tack för en fin blogg. Det skulle vara kul att få höra dig i Sommarpratarna i P1 eller i något program som Let´s Dance. Finns det på kartan för din del?

Tack snälla. Sommarpratarna har jag gjort i P1 för några år sedan, programmet som följs upp på tv har jag tackat nej till. Let´s Dance har jag tackat nej till många gånger.

Jag gillar att göra program som är kopplade till min musik.

Kram

—————————————————-

schlagertokigtjej

Hej fina Charlotte!Jag har tre frågor
1.Om du inte blivit artist,vad tror du då att du hade jobbat med?
2.Drömmde du som liten flicka att du ville bli sångerska
3.Vem är din allra bästa vän?

Hej!

1. Jag hade blivit politiker.

2. Jag har alltid drömt om det, inte haft några andra planer alls.

3. Jag har flera bästa vänner. Dea, Gabriel, Mattias och Patrik m fl.

—————————————————————————

Milla

Vilket märke och färg är det på läppstiftet du har på bilderna där du använder de nya lock/platt tängerna? Mycket vackert.

Tack snälla. det kommer ifrån Mac och heter Myth.

——————————————————————————

Lina

Hej! jag undrar lite vad du använder för smink, färger och så, foundation, läppstift mm vilka är dina favoriter? Tycker du är så fint sminkad jämt! Kram!

Använder foundation från Tom Ford Naturelle eller Dior 031. Läppstift från Mac Myth eller Tom Ford Nude Vanille och Cassablanca. Tack!! 

—————————————————————————

Anna

Umgås ni som jobbar ihop med Evita ngt privat, tex på lediga dagar mellan föreställningar? Och i så fall, vad gör ni då? *nyfiken* Blir det som ”familj”, eller gör man en föreställning och beger sig hem eller till sitt hotell, när showen är slut?

Det är lite olika, vi hänger tillsammans en del men det är lite olika. Fikar, går på stan. Tar ett glas vin efter föreställningen eller en kopp te.

———————————————————

Karin N

Hej Charlotte,
En liten dum fråga kanske (eller det finns väl inte några sådana)
När jag går bort på middagar eller ut på krogen så sminkar jag mig, klär upp mig och känner mig så där extra fin och piffig. Du som har det i ditt yrke att på scenen ALLTID är snyggt sminkad och med vackra kläder, vad gör du för att känna dig så där extra fin när du skall gå bort privat och inte i jobb?

 Svårt faktiskt, ibland kan jag känna mig som om jag ska gå och jobba. Det flyter liksom ihop lite. Jag har ju inte direkt olika stilar..Kram.

—————————————–

Ida

Hej
Jag undrar hur du hinner med allt;) Det eviga livspusslet, handla städa barn och att leva;) Hur gör du för att få det att gå ihop för dygnet har ju bara 24 h!
Har du barnflicka dygnet runt?
Kram

 Det är lite trixigt ibland. Ibland är jag väldigt mycket ledig och ibland så jobbar jag mer. Då behöver jag såklart hjälp.. men det blir till att planera en hel del. jag tar inte så mycket som det kommer utan planerar mycket för att inte glömma något.

—————————————

Jessica

Jag undrar vad du har för favoritgodis?

Surt godis och choklad.

—————————————–

Vajén

1. Vill du ha fler barn?

2. Vilket är dit favoritland du har besök?

3. Vad är din favorit-serie / program?

1. Kanske, det vore mysigt. Det beror på vad som händer i framtiden. Har ett ganka hektiskt schema och i så fall vill jag kunna vara ledig mer. Om, så är det en gåva och jag tar det inte för givet.

2. Seychellerna och Maldiverna.

3. Hmm.. Medium.

………………………………………………….

David

Hej Mitt vänn har önskart dig allt dett lugnaste i ditt liv. män inga svar frön Dig på många frågor. vill gjärna att du mårbra.under Evita och alla dina deltagande . MVH David

Tack David. Jag mår bara bra, tack.

————————————————

Fler frågor kommer imorgon!!!

 

  1. Tack för svar! :) Är själv med nyfiken på regression. Är otroligt nyfiken. Ha det fint!

  2. Bo skriver:

    Du är en fantastisk artist och sååå vacker…… suck…

  3. Klara skriver:

    Hej! Jag undrar hur dags du kommer till Evita ? Du behöver inte svara jag är bara väldigt nyfiken toi toi :D ( lycka till )

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..