Kvällens Evita

Ikväll fick jag jobba…herre min tid. Jag har hostat i en månad och varit förkyld till och från..så stressande. Tar hostmedicin om nätterna men det vill inte ge med sig. Ikväll på scen fick jag kämpa och det kändes tungt m rösten. Hoppas det blir bättre imorgon då får jag vila….;))

20121118-185736.jpg

20121118-185741.jpg
h

Påmyggad med mask och peruk på plats och klar inför kvällens Evita.

Nu sitter jag på tåget mot Kastrup för att flyga hem till Sthlm igen….

 1. Sonja skriver:

  D-vitamin i hög dos och ekologiskt kokosfett i kaffe/te och till matlagning får dej att bli frisk. Båda dämpar inflammationer och bygger upp ditt immunförsvar. Prova! Lycka till!

 2. Enda sättet att bli frisk är att VILA! <3

  1. Jag vet och det är oftast det som är problemet att man inte kan…

 3. Hej Charlotte, jobbigt med den där dunderförkylningshostan. Jag hade den i tio veckor! Var till läkare tre gånger under den tiden och sista gången fick jag antibiotika (Doxyferm). Det tog ett par dygn, sedan vände det och försvann. Förmodligen kanske du behöver det också, snabbsänka är inte helt tillförlitligt. Det finns lömska bakterier. Nej, en dos stark hostmedicin varje kväll och en antibiotikakur är vad jag rekommenderar. Sedan köper du hem dunderhonungen från Nya Zeeland (du kanske redan har den). Tänk bara på att det goda i honungen förstörs vid temp över 40 grader, ät den alltså på sked och inte i te!
  Kram och lycka till!

 4. Klara skriver:

  Hej Charlotte jag följer din blogg och jag är också med i Evita :D jag hoppas hoppas hoppas att du blir frisk !!!!! Jag är barnsolist och det är jätte jätte coolt att sjunga med dig toi toi från klara

 5. Klara skriver:

  Hej jag följer din blogg och jag är också med i Evita och jag hoppas verkligen att du blir frisk jag är barnsligt och sjöng i söndags toi toi

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..