Skinplan

Jag har äntligen hittat rätt, det känns så fantastiskt. Alla ni som har minsta lilla skavank i er hud och som inte är helt nöjda ska testa det här. Jag gjorde två behandlingar själv hemma med en AHA syra och Anders frågade mig vad jag hade gjort för han tyckte jag såg så mycket piggare ut. Trötthetstecken under ögonen var som bortblåsta…helt otroligt.
Både jag och Anders gjorde en hudanalys vilket gick på bara någon minut, där såg man tydligt exakt vilka värden huden har och vilka behov som den har. Enormt smart, det jag behöver är fukt och åter fukt.
Det finns att köpa på en massa olika ställen men bland annat på Apoteket.

SkinPlan är ett svenskt företag som erbjuder hudanalyser och ett brett sortiment av tredje generationens hudvårdsprodukter. SkinPlan är uppbyggt för att behandla 27 olika tillstånd på huden som torr,- känslig, irriterad, eksem, akne och kombinationer som till exempel både torr och fet hud samtidigt. SkinPlan verkar också anti-ageing. SkinPlan har ett forskningsinstitut samt två kliniker och finns även online på www.skinplan.se.

20121108-142506.jpg

20121108-142515.jpg

20121108-142522.jpg

20121108-142530.jpg

20121108-142539.jpg

20121108-142547.jpg

20121108-142553.jpg

20121108-142740.jpg

 1. Hej intresserad av aha syra hemmabruk
  Vad kostar det? Mvh

 2. Pippi skriver:

  Tusen tack Charlotte, för superbra tips!! Har letat länge efter AHA-syra för hemmabruk. Känns bra med tips från någon som man vet har koll och bryr sig om sin hud :) Allt gott!

 3. Vad var det för AHA behandling du gjorde? Jag har kikat på nätet och hittar en peeling med AHA,är det den? Jag tycker mej se att jag börjar få ringar under ögonen,är det peelingen som funkar då? Har du testat deras ögonkräm? Superbra blogg! Kram

 4. Hej Charlotte och tack för ditt tips. Skall skicka efter och prova peeling-syran. Mycket intressant! Skall bli spännande att se resultatet.
  Trevlig helg!

 5. SkinPlans AHA-syra för hemmabruk är verkligen jättebra!
  Men om ni vill prova ÄNNU bättre grejer så kan jag varmt rekommendera Exuviance. Dock finns inte den syran för hemmabruk utan penslingarna får göras på salong. Men övriga Exuvianceprodukter kan man köpa hem. De har räddat min problemhy!

  1. Vill ni prova ett ännu bättre märke så prova Paulas choice, finns att beställa från nätet,googla:-)
   Hon har BHA syror, AHA syror i olika %, hennes produkter har även rätt Ph värden och fritt från allt konstigt! Hennes sida är mkt bra! Och man kan klicka sig fram utifrån hudtyper, hon recenserar även andras produkter :-) ! Man kan även beställs prover mot kostnad innan.
   Jag är supernöjd!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..