Feber…

Alessio fick feber på väg hem från Spanien igår och det dröjde inte länge förrän jag började må skumt. Som jag skrev igår så hade jag ont i nacken, huvudvärk och mådde lite illa. Det tog bara någon timma så kom feberfrossan…puh. Inget kul alls.Men lite vilja och alvedon så tog jag mig i alla fall igenom gårdagens föreställnig. Idag känner jag mig helrutten. Skulle gjort en radiointervju under dagen här i Malmö, men ställde faktiskt den, jag ligger med feber i sängen och kurerar mig bäst jag kan så jag ska kunna genomföra kvällens föreställning på Operan. Jag har bestämt mig för att inte ställa några föreställningar utan vill verkligen göra alla, minns hur det var för 7 år sedan när jag gjorde Skönheten och Odjuret, det var samma dag som vi döpte Alessio…dagen började med det och jag hade gjort därefter en föreställning. Kvällen innan hade vi också spelat vilket gjorde att jag  var lite sliten. Efter dopet gjorde jag en första föreställning men sedan kunde jag inte ta en ton mer och fick ställa den andra.

När det sedan dagen efter stod i tidningen att jag hade döpt Alessio så trodde ju en del att jag hade ställt föreställningen på grund av det….suck.Det blev ramaskri och folk var besvikna och ville ha pengarna tillbaka. Därför är det så enormt tråkigt när man blir sjuk. Jag vill alltid till varje pris ta mig igenom det jag har lovat. Vilket jag kommer göra även ikväll. Men det klart ibland önskar man att man jobbade på kontor och bara kunde ringa och säga att jag känner mig lite krasslig idag….:)

Alessio och kusinen Wilsons dubbeldop. Alessio i Gudfar Mattias famn.

 

 1. Du är fantastisk som kämpar på fastän du är sjuk. Vi var och såg dig igår, tack för en fin upplevelse och krya på dig nu!

 2. Du är fantastisk som kämpar fastän du är sjuk, vi var och såg dig igår, tack för en fin upplevelse :) krya på dig!

 3. Krya på dig och hoppas verkligen du blir bra snart…
  Kram

 4. Ann skriver:

  Stackars Dig, krya på Dig. Jag fick migrän i torsdags och var tvungen att jobba (tandsköterska) så det var bara att bita ihop. Sprang mellan jobb och toa i några timmar, fy. Då önskade jag också ett kontorsjobb, verkar så skönt vid sådana tillfällen.
  Håller tummarna för Dig, fina duktiga Charlotte.

 5. Towe skriver:

  Usch, krya pa er. Har har hela familjen legat sjuka i influensan, vi kurerar oss. Det ar lordag och jag ar inte ens sugen pa prosecco eller extra fin mat. Naja, den dagen kommer nog tillbaks. Lycka till pa forestallningen och krya pa er! kram towe.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..